web statistics

Kamen Temeljac Delta

Kamen Temeljac Za Delta Planet Nis 20 02 2020 Youtube

Početak izgradnje delta planet na prostoru bivše garaže niš ekspresa.

Kamen temeljac delta. Na lokaciji između bulevara nemanjića i ulice blagoja parovića biće izgrađen objekat na dve etaže sa parkingom za 850 vozila. Na prostoru gde je bila garaža niš ekspresa na bulevaru nemanjića delta gradi tržni centar ali grupa građana iz niša tvrdi da je svojina nad tim zemljištem sporna traži restituciju i navodi da su i oni i država oštećeni za 15 miliona evra. Kamen temeljac simbolično su postavili mladi lideri delta holdinga a njegovo otvaranje planirano je za proljeće iduće godine. Kamen temeljac za delta planet simbolično su postavili mladi lideri delta holdinga.

Kamen temeljac za delta planet simbolično su postavili mladi lideri delta holdinga. Od prvog 4dx bioskopa u nišu do restorana i atraktivnih kafića. Ukupna površina zgrade iznosiće 23 000 kvadrata na 11 etaža od kojih su dve zajedničke četiri će zauzeti poslovno sedište delta holdinga a pet je predviđeno za izdavanje. Kamen temeljac za poslovnu zgradu delta house postavljen je danas u bloku 19 u novom beogradu.

Delta house će biti poslovno sedište delta holdinga koji u ovaj projekat investira 40 miliona evra ukupna površina zgrade iznosiće 23 000 kvadrata na 11 etaža od kojih su dve zajedničke četiri će zauzeti poslovno sedište delta holdinga a pet je predviđeno za izdavanje. Kamen temeljac za delta planet simbolično su postavili mladi lideri delta holdinga. Ukupna površina zgrade iznosiće 23 000 kvadrata na 11 etaža od kojih su dve zajedničke četiri će zauzeti poslovno sedište delta holdinga a pet je predviđeno za izdavanje. Na lokaciji između bulevara nemanjića i ulice blagoja parovića biće izgrađen objekat na dve etaže sa parkingom za 850 vozila.

Objekat na dve etaže će imati parking za 850 vozila. Delta house će biti poslovno sedište delta holdinga koji u ovaj projekat investira 40 miliona evra. Budući šoping mol posetiocima će ponuditi nove internacionalne i domaće brendove. Delta nastavlja svoj veliki investicioni ciklus koji je započeo gradnjom hotela intercontinental u ljubljani nastavljen delta planetom u banjaluci a zatim i delta planetom u varni.

Kamen temeljac za delta planet simbolično su postavili mladi lideri delta holdinga. Kamen temeljac već postavljen. Budući šoping mol posetiocima će ponuditi nove internacionalne i domaće brendove ali i mnogo sadržaja posvećenih zabavi. Delta planet u nišu.

Delta house će biti poslovno sedište delta holdinga koji u ovaj projekat investira 40 miliona evra. Na lokaciji između bulevara nemanjića i ulice blagoja parovića biće izgrađen objekat na dve etaže sa parkingom za 850 vozila.