web statistics

Kamen Temeljac Borca Dom Zdravlja

Polaganje Kamena Temeljca Za Dom Zdravlja U Borci Veliki Broj

Novi dom zdravlja u borči počinje sa izgradnjom jubirani 9.

Kamen temeljac borca dom zdravlja. Tako će žitelji naselja na levoj obali dunava konačno dobiti modernu zdravstvenu ustanovu. Država u toplicu ulaže 3 milijarde u dom zdravlja useliće se i opšta bolnica kamen temeljac za izgradnju doma zdravlja u borči biće postavljen u februaru saznaju novosti. Tako će žitelji naselja na levoj obali dunava konačno dobiti modernu zdravstvenu ustanovu i neće morati da zbog pregleda specijaliste dolaze u matičnu ustanovu dz dr milutin ivković na paliluli. Posle više od 30 godina planiranja počinje izgradnja doma zdravlja u borči.

Ukupna vrednost radova je oko 800 miliona dinara a izgradnja bi trebalo da bude završena do novembra naredne godine. Niče dom zdravlja u borči u palilulskom naselju borča u utorak je položen kamen temeljac za izgradnju zdravstvene stanice koja će se prostirati na skoro 7 000 kvadratnih metara. Nemamo zvanične informacije šta se događa ali prema pretpostavkama sugrađana jeste da su borčani stigli u borču zbog kamena temeljca novog doma zdravlja. Kamen temeljac za izgradnju dugo najavljivanog doma zdravlja u borči biće postavljen krajem ove ili početkom sledeće godine a žitelji naselja na levoj obali dunava moraće u najboljem slučaju da sačekaju do 2020.

Kamen temeljac za izgradnju doma zdravlja u borči biće postavljen u februaru saznaju novosti. Juna saopštio zamenik gradonačelnika goran vesić dok je predsednik opštine palilula aleksandar jovičić rekao je u intervjuu kuriru 17. Juna da se radi na izgradnji doma zdravlja u borči u saradnji sa gradom beogradom kao i da će se ova buduća zdravstvena ustanova. Dr zoran radojičić zamenik gradonačelnika goran vesić i potpredsednik vlade srbije i ministar unutrašnjih poslova nebojša stefanović prisustvovali su danas u borči postavljanju kamena temeljca za izgradnju zdravstvene stanice u ovom beogradskom naselju.

Na polaganje kamena temeljca za dom zdravlja u borči kojem je prisustvovao ministar unutrašnjih poslova nebojša stefanović organizovano je došao veliki broj pristalica sns i predsednika aleksandra vučića. Kako novosti prenose kamen temeljac za izgradnju novog doma zdravlja u borči biće postavljen u februaru. Prema rečima dr aleksandra stojanovića direktora dz dr milutin ivković. Tako će žitelji naselja na levoj obali dunava konačno dobiti modernu zdravstvenu ustanovu i neće morati da zbog pregleda specijaliste dolaze u matičnu ustanovu dz dr milutin ivković na paliluli.

Zdravstvena stanica u sklopu ogranka dunavski venac doma zdravlja dr milutin ivković sadržaće službu za zdravstevnu zaštitu predškolske dece školske dece odraslih građana kućnog lečenja i palijativne nege zdravstvenu zaštitu žena polivalentnu patronažu rendgen i ultrazvučnu dijagnostiku laboratoriju stomatologiju fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Rade i po kiši. Kako su neki od njih rekli reporterki n1 u borču su došli očekujući predsednika srbije.