web statistics

Jarun Veliko Jezero

O Jarunu

Jarun je zaradi reševalcev in prilagojenosti invalidom povsem varen zaradi svojih igrišč in vsebin pa velja za športno rekreativni center zagreba z malim jezerom kot izhodiščno točko.

Jarun veliko jezero. Oko jezera je asfaltirana cesta cca. Regatna staza je duga 2250 m a osim nje su tu još veliko i malo jezero. Poželite li se okupati trčati šetati odmoriti roštiljati učiti ili jednostavno opustiti se zabaviti i plesati jarun je mjesto koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Rekreacijsko sportski centar jarun.

Jarun je zagrebački kvart koji sadrži i istoimeno jezero nalazi se na jugozapadnom dijelu četvrti trešnjevka jug smjestio se između horvaćanske i obale rijeke save te naselja horvati srednjaci gajevo i gredice na istoku staglišće na sjeveru te vrbani i prečko na zapadu. Jarun danas obuhvaća površinu od 235 hektara od čega su 75 hektara vodene površine. Jezero jarun jedno je od prvih mjesta koje sam posjetila u zagrebu i zbog. Spasilačka služba i prilagođenost osobama s invaliditetom čine ga i sigurnim a sva igrališta i sadržaji čine jarun sportsko.

Jezero jarun se osim od veslačke staze sastoji od dva povezana jezera za kupanje i rekreaciju veliko jezero i malo jezero i šest otoka otok univerzijade otoka trešnjevka otok hrvatske mladeži otok divljine otok veslača i otok ljubavi. 6 km dužine pa je. Prostire se na 240 hektara od čega 30 otpada na vodene površine. Poleg plaže malo jezero so na jezeru jarun še plaže otok veslača veliko jezero jug otok univerzijade in otok trešnjevka.

Parkirališna mjesta blizina javnog prijevoza staze za rolere i bicikliste čine malo jezero iznimno pristupačnim. Naselje jarun pripada istoimenomu mjesnom odboru a dio je rimokatoličke župe duha svetoga čije je. Jezero jarun poznato je kao zagrebačko more i omiljeno je okupljalište svih generacija od djece i mladih do odraslih i starih. čine ga regatna staza duga 2250 m i dva jezera veliko i malo te šest otoka.

Flammard cc by sa 3 0. Take tram 5 or 17 to jarun and follow signs to the jezero lake. Naselje ima i istoimeno jezero u čijem sklopu se nalazi veslačka staza dužine 2 km. Sjenice s roštiljima i brojni ugostiteljski objekti postali su njegov zaštitni znak.

Uz obale jaruna se proteže 2500 m šljunčanih plaža. Sky office tower is a dual business tower elliptically shaped located in zagreb croatia north of the zagrebačka avenue near the intersection with zagrebačka cesta. When you come to the lake you can head left to malo jezero for swimming and canoe or pedal boat rental or right to veliko jezero where theres a pebble beach and windsurfing. Zagrebačko more poznati je nadimak jezera jarun.

Sky office tower is situated 1 km north of jezero jarun.