web statistics

Jankomirski Most Prometna

Grad Zagreb Sluzbene Stranice

Objavljeno 05 02 2018 u 09 44.

Jankomirski most prometna. Automobil jankomir jankomirski most most nesreća policija promet prometna nesreća najčitanije. Ukupno u zagrebu je 51 aktivan slučaj koronavirusa a dosad je ukupno bilo 529 oboljelih osoba i 461 oporavljena osoba. U popodnevnim satima došlo je do prometne nesreće na jankomirskom mostu u kojoj je sudjelovao kamion i više osobnih vozila. Prometna u londonu prosvjednik iskočio pred auto borisa johnsona vozilo osiguranja potom se zabilo u premijerovo prometna nesreća prometna nesreća jankomirski most želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu.

Oko 14 55 sati zaprimili smo dojavu o prometnoj nezgodi u kojoj je sudjelovalo jedno teretno i četiri osobna automobila. Dvije prometne nesreće zagušile promet u zagrebu evo gdje je gužva. Tu dionicu od jankomirskog mosta do silaska za zaprešić vozio sam oko 40 45 min. Vlatka polšak palatinuš zadnja izmjena 05 02 2018 11 30.

Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici prilagodite brzinu autor. Na jankomirskom mostu sudarili se motocikl i auto. Registrirani smo za održavanje upravljanje i zaštitu javnih i nerazvrstanih cesta u gradu zagrebu. Prometna nesreća na jankomirskom mostu.

U 15 32 2 komentara 1515 prikaza. Danas su zagrebačke ceste podružnica zagrebačkog holdinga d o o. Za to vrijeme redovito su zaustavnom trakom vozili automobili i motoristi kaže čitatelj vecernjeg hr. U 07 50 zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici na čvoru jankomir u smjeru grada zagreba jankomirski most savjetujemo vozačima da voze opreznije.

Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam jankomirski most. Sudar kamiona i četiri automobila promet se odvija obilazno preko ulice velimira škorpika i samoborske ceste 12.