web statistics

Jankomirski Most Nesreća

Most Slobode Zagreb Wikipedia

Oko 14 55 sati zaprimili smo dojavu o prometnoj nezgodi u kojoj je sudjelovalo jedno teretno i četiri osobna automobila.

Jankomirski most nesreća. Nesreća se dogodila 50 ak metara od jankomirskog mosta oko 12 20 sati. Ukupno u zagrebu je 51 aktivan slučaj koronavirusa a dosad je ukupno bilo 529 oboljelih osoba i 461 oporavljena osoba. Vaš glas je kod nas siguran znate da vas nećemo prevariti. U eu prosječna količina bačene hrane je 179 kilograma po domaćinstvu unutar godine dana donosimo vam 10 savjeta kako ispravno pohraniti i smanjiti količinu hrane koja bi inače bila bačena.

Godine prije njega postojao je savski most no on je smješten na zapadu zbog čega je putovanje od novog zagreba do centra zahtijevalo znatan obilazak projektant mosta slobode bio je krunoslav tonković. Radio uživo iz hrvatske slušate online stream bitrate. U 15 32 2 komentara 1515 prikaza. Godine izgrađen je prema projektu mate pezere novi jankomirski most paralelno uz stari.

S obzirom na izgrađene pristupne ceste četverokolosječne te intenzitet prometa stari dvokolosječni jankomirski most postao je usko grlo. Jankomirski most prometna nesreća vezane vijesti promo. U policiji za sada nemaju podatke o uzroku nesreće i identitetu poginulog motocikliste koji je naletio na osobni automobil. Automobil jankomir jankomirski most most nesreća policija promet prometna nesreća najčitanije.

Godine te je dobio novu ogradu i rasvjetu a obnovilo se i dio njegove čelične konstrukcije. Most se gradio s relativno malo strojeva a. Teška nesreća u zagrebu vozač poginuo nakon udara u stup pješak ozlijeđen mislim da su u sukobu interesa bandić. Jankomirski most karlo kurtanjek.

Prometna nesreća na jankomirskom mostu. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam jankomirski most. Vezani članci stručnjaci kritiziraju izborni program mosta pogledajte što su im sve zamjerili most predao izborne liste. Pušten je u promet 2 9.

U popodnevnim satima došlo je do prometne nesreće na jankomirskom mostu u kojoj je sudjelovao kamion i više osobnih vozila. Stari jankomirski most obnovljen je 2006. Tu dionicu od jankomirskog mosta do silaska za zaprešić vozio sam oko 40 45 min. Most slobode je središnji zagrebački most na savi i važna komunikacijska veza novog zagreba s ostatkom grada.

Ne znam što je predizborni skup jer radim 365 dana a hdz treba odlučiti štiti li interes građana ili države.