web statistics

Hrvatski željeznički Muzej Ulica Grada Vukovara Zagreb

Hrvatski Eljeznicki Muzej H M Croatian Railway Museum Mus

Njegova djelatnost ostvaruje se prikupljanjem.

Hrvatski željeznički muzej ulica grada vukovara zagreb. Hrvatski željeznički muzej kratica hžm specijalizirani je tehnički muzej koji u svom fundusu ima željeznička vozila. Gdje se na br. 84 nalazi se zgrada općinskoga suda. Hvala što ste bili i ove sezone s nama.

47 nalazi hrvatski željeznički muzej koji ima stalni postav na otvorenom te specijaliziranu knjižnicu znanstvenog tipa. županija grad zagreb grad zagreb adresa ulica grada vukovara 47 telefon 01 3782 862. Ulica grada vukovara vukovarska ulica. Hrvatski željeznički muzej specijalizirani je tehnički muzej državnog ranga čija je djelatnost prikupljanje čuvanje zaštita stručna obrada i odgovarajuća prezentacija željezničkih vozila strojeva uređaja arhivskog gradiva i drugih.

3pm 7 pm mon sun 2 12 2017. Uvršten je u registar muzeja i galerija republike hrvatske pod kodnom oznakom 870 3 zag. Muzej je smješten na privremenom prostoru s južne strane tžv gredelj s ulazom iz ulice grada vukovara i nema vlastiti izložbeni prostor. Znaš nešto što mi ne znamo.

Hrvatski željeznički muzej natrag na događanja. Vidimo se working hours. Muzej hzinfra hr 385 1 3782 862. 84 nalazi se zgrada općinskoga suda.

U ulici grada vukovara na broju 47 smjestio se muzej koji u svom dvorištu sadrži impresivne primjerke iz povijesti putovanja željeznicom. Preko puta na južnoj strani ceste na br. Hrvatski željeznički muzej hžm specijalizirani je tehnički muzej državnog ranga sa sjedištem u zagrebu ulica grada vukovara 47. Hrvatski željeznički muzej hžm specijalizirani je tehnički muzej državnog ranga sa sjedištem u zagrebu ulica grada vukovara 47.

Strojarničko naselje gdje se na br. Cookies za pružanje boljega korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Radno vrijeme hrvatskog željezničkog muzeja na adresi ulica grada vukovara 47 od 2. županija grad zagreb grad zagreb adresa ulica grada vukovara 47 telefon 01 3782 862.

Ovo je glavno značenje pojma ulica grada vukovara zagreb. Godine je od ponedjeljka do nedjelje od 15 do 19 sati. 47 nalazi hrvatski željeznički muzej koji ima stalni postav na otvorenom te specijaliziranu knjižnicu znanstvenog tipa. Tzgz upotrebljava kolačiće eng.

Muzej je osnovan 1991. Godine a osnivač su hrvatske željeznice. Zagreb mi je ostao u sjećanju kao prekrasan grad. Preko puta na južnoj strani ceste na br.

Hrvatski željeznički muzej zatvoren. Postavke prihvaćanja kolačića možete namjestiti u vašem internetskom pregledniku.