web statistics

Franjo Kuharić Sprovod

Kardinal Bozanic Predvodio Sprovodni Ispracaj Pokojnog Dr Jure

Pogreb voljenog kardinala je bio 14.

Franjo kuharić sprovod. Nekoliko sati prije njegove smrti s njome sam otišla fra zoranu. Godine u zagrebu u nadbiskupskom dvoru u osamdeset i trećoj godini vijest se nevjerojatnom brzinom proširila hrvatskom. Znao me nazvati i reći. Kardinal franjo kuharić rođen je 15.

Misno slavlje na požeškom hodočašću 21 8 1995. Blažić kao trinaesto i najmlađe njihovo dijete. Ožujka u zagrebačkoj katedrali uz gotovo 40 000 vjernika a vodio ga je osobni izaslanik pape ivana pavla ii. Kada je franjo kuharić umro 11.

Unatoč svojoj biskupskoj službi kuharić nije zaboravio svoju rodnu kuću i kraj iz kojeg je potekao. Kao da je malo dijete beti i ja smo ga uredile obukle i spremile na vječni počinak. Ožujka u zagrebačkoj katedrali uz gotovo 40 000 vjernika a vodio ga je osobni izaslanik pape ivana pavla ii. Godine bilo je u velikom parku a predvodio ga je kardinal franjo kuharić čiju propovijed donosimo u cijelosti a povodom obljetnice smrti.

Velimir božikov časna sestra beatrica kvakar te medicinske sestre melita mesar natalija žmegač i manda bagić koja je deset godina poslije novinarki 24sata ispričala. Kardinal franjo kuharić rođen je 15. Slovački kardinal jozef tomko. Godine u zagrebu u nadbiskupskom dvoru u osamdeset i trećoj godini vijest se nevjerojatnom brzinom proširila hrvatskom.

Molimo vas podržite narod hr s 50 100 200 ili više kuna. Agape o masonima i new ageu fra mario knezović 16 10 2015. Svih 40 dana i noći uz njega su bili ravnatelj bolnice dr. Slovački kardinal jozef tomko.

Pogreb voljenog kardinala je bio 14. Kada je franjo kuharić umro 11. Ja bih došao doma svjedoči ljerka koja bi onda s njime i njegovim ostalim nećacima otišla u šetnju pribićkim šumama. Kao pitomac nadbiskupskog dječakog sjemeništa na šalati u zagrebu u nadbiskupskoj klasičnoj gimnaziji.

Kardinal franjo kuharić zagreb travanj 1993. Povodom završetka proslave 100. Polnoćka zagreb 1990 franjo kuharić franjo tuđman d 2 duration. Obljetnice rođenja sluge božjega kardinala franje kuharića i hodočašća svećenika zagrebačke nadbiskupije u pribić crkveni objavljujemo ponovno tekst o trećoj emisiji autorice snježane kirinić grubić koja je emitirana u programu hkr a pod nazivom čovjek vjere nade i ljubavi kardinal franjo kuharić.

U gornjem pribiću u filijali župe pribić kraj jastrebarskog od roditelja ivana i ane r blažić kao trinaesto i najmlađe njihovo dijete maturirao je 10. Studij teologije upisao je na katoličkom bogoslovnom. Kao pitomac nadbiskupskog dječakog sjemeništa na šalati u zagrebu u nadbiskupskoj klasičnoj gimnaziji. Prvi veliki sprovod u 21.