web statistics

Franjo Kuharić Kardinal Domovinski Rat

Arhiva Franjo Kuharic Dogodilo Se Na Danasnji Dan Domovinski Rat

Svjetskog rata u vrijeme najžešćih progona nad klerom od strane novouspostavljene vlasti.

Franjo kuharić kardinal domovinski rat. Dogodilo se na današnji dan domovinski rat 10 000 zagreb croatia rated 4 9 based on 102 reviews fantastična stranica s realnim objektivnim i. Otada je iz okolnih srpskih sela jarmina napadana bezbroj puta topovima tenkovima minama i bombama. 797 followers education website. March 11 2017.

Glas koncila zato smo i kroz ovaj rat pozivali naše branitelje naše ljude da ne padnu u napast mržnje i osvete da ne vraćaju zlo za zlo nego da budu pobjednici koji zlo pobjeđuju pravednošću dobrotom i mirom. Godine dobrodošao je u sve naše crkve kao i u orahovici kada je podijelio svetu potvrdu krizmanicima župe našašća svetog. Na današnji dan 11. 4 613 followers education website.

Kardinal franjo kuharić foto. Godine kardinal franjo kuharić obišao je ruševine crkve pohoda blažene djevice marije u voćinu. Bogu se molio s pukom svojim u našim razorenim crkvama i svetištima i nikada nije posumnjao u bezgraničnu božju ljubav. 2 376 followers media news company.

Godine u zagrebu je preminuo kardinal franjo kuharić. Kardinal franjo kuharić po mojem mišljenju spada u red najznačajnijih ljudi crkve u hrvata i hrvatskog naroda u njegovoj sveukupnoj povijesti. Obilazio je ratišta posjećivao bolesne pokapao ubijene brisao krv s ranjenih duša i otirao suze s naših obraza. Vijest o pokretanju postupka njegove beatifikacije prije dvije godine za mene je bila velika radost.

Na današnji dan 1992. 10 15 borna marinić za svećenika je zaređen koncem ii. Hrvatski domovinski rat proveo je franjo kuharić u skrušenoj molitvi za domovinu i narod. Sections of this page.

Kardinal franjo kuharić vellikan hrvatske povijesti i crkve. Franjo kuharić najvažniji je hrvatski vjerski vođa u posljednjih četrdesetak godina. Kardinal franjo kuharić sluga božji dosljedno je svjedočio krista neumorno hrabrio i usmjeravao svoj hrvatski narod u pravednom ratu za slobodu a koji mu je istom nesebičnom ljubavi uzvratio.