web statistics

Državni Arhiv U Zagrebu Polaganje Ispita

Drzavni Arhiv U Slavonskom Brodu Dasb Posts Facebook

Info arhiv hr zabranjeno je u bilo kojem obliku objavljivati distribuirati mijenjati ili na ikoji način koristiti materijale s ovih stranica ako za to nije prethodno izdato pismeno odobrenje od strane hrvatskog državnog arhiva.

Državni arhiv u zagrebu polaganje ispita. Prijave molimo slati na adresu. Ladislav dobrica hrvatski državni arhiv zamjenici članova. 07 09 2012 za ispitni rok 26 09 2012. Arhivskog i registraturnog gradiva.

Za ispitni rok u bjelovaru. Snježana ivanović hrvatski državni arhiv članovi. 385 1 4801 999 fax. Za ispitni rok u zadru.

Povjerenstvo za zaštitu i obradu. Za ispitni rok u sisku. 385 1 4829 000 e pošta. Opći spisi obuhvaćaju raznovrsne molbe za polaganje pravosudnih ispita izdavanje svjedodžbi ili potvrda u vojničke svrhe priznavanje semestara i ispita kod prijelaza s drugih fakulteta i za izdavanje dozvola za prijelaze na ovaj ili s ovog fakulteta molbe za upis i dodjelu stipendija rasporede predavanja seminarske radove studenata popise slušača razne potvrde ustaškog.

Info arhiv hr zabranjeno je u bilo kojem obliku objavljivati distribuirati mijenjati ili na ikoji način koristiti materijale s ovih stranica ako za to nije prethodno izdato pismeno odobrenje od strane hrvatskog državnog arhiva. S naznakom prijava ispita za djelatnike u pismohranama. Za ispitni rok u zagrebu. 31 10 2012 za ispitni rok 21 11 2012.

Ante gverić državni arhiv u. Hrvatski državni arhiv marulićev trg 21 10000 zagreb hrvatska. 385 1 4801 999 fax. Povjerenstvo za polaganje stručnih ispita u arhivskoj struci.

Državni arhiv u zagrebu u okviru svoje zadaće osiguranja dopunskog usavršavanja djelatnika u pismohranama s ciljem zadovoljavanja zahtjeva zaštite gradiva najmanje dva puta godišnje organizira tečajeve za pripremu ispita na kojima polaznici uz stručnu edukaciju dobivaju i potrebnu ispitnu literaturu. Prijave molimo slati na adresu. Arhivskog i registraturnog gradiva. Nela kušanić državni arhiv u sisku mr.

Dražen kušen državni arhiv u osijeku dr.