web statistics

Državni Arhiv U Zagrebu Polaganje Ispita

Drzavni Arhiv U Slavonskom Brodu Dasb Posts Facebook

Za ispitni rok u sisku.

Državni arhiv u zagrebu polaganje ispita. Hrvatski državni arhiv marulićev trg 21 10000 zagreb hrvatska. S naznakom prijava ispita za djelatnike u pismohranama. 31 10 2012 za ispitni rok 21 11 2012. 07 09 2012 za ispitni rok 26 09 2012.

385 1 4801 999 fax. Povjerenstvo za stručni ispit za zaštitu i obradu. Za ispitni rok u bjelovaru. Snježana ivanović hrvatski državni arhiv članovi.

385 1 4801 999 fax. Povjerenstvo za zaštitu i obradu. Info arhiv hr zabranjeno je u bilo kojem obliku objavljivati distribuirati mijenjati ili na ikoji način koristiti materijale s ovih stranica ako za to nije prethodno izdato pismeno odobrenje od strane hrvatskog državnog arhiva. Opći spisi obuhvaćaju raznovrsne molbe za polaganje pravosudnih ispita izdavanje svjedodžbi ili potvrda u vojničke svrhe priznavanje semestara i ispita kod prijelaza s drugih fakulteta i za izdavanje dozvola za prijelaze na ovaj ili s ovog fakulteta molbe za upis i dodjelu stipendija rasporede predavanja seminarske radove studenata popise slušača razne potvrde ustaškog.

Povjerenstvo za polaganje stručnih ispita u arhivskoj struci. 385 1 4829 000 e pošta. Za ispitni rok u zadru. 385 1 4829 000 e pošta.

Arhivskog i registraturnog gradiva. Ladislav dobrica hrvatski državni arhiv zamjenici članova. Državni arhiv u zagrebu u okviru svoje zadaće osiguranja dopunskog usavršavanja djelatnika u pismohranama s ciljem zadovoljavanja zahtjeva zaštite gradiva najmanje dva puta godišnje organizira tečajeve za pripremu ispita na kojima polaznici uz stručnu edukaciju dobivaju i potrebnu ispitnu literaturu. Ante gverić državni arhiv u.

Prijave molimo slati na adresu. Nela kušanić državni arhiv u sisku mr. Za ispitni rok u zagrebu. Info arhiv hr zabranjeno je u bilo kojem obliku objavljivati distribuirati mijenjati ili na ikoji način koristiti materijale s ovih stranica ako za to nije prethodno izdato pismeno odobrenje od strane hrvatskog državnog arhiva.

Dražen kušen državni arhiv u osijeku dr.