web statistics

Državni Arhiv U Zagrebu Facebook

Drzavni Arhiv U Zagrebu Added A New Photo Drzavni Arhiv U

Do arhiva možete doći radićevom ili mesničkom ulicom.

Državni arhiv u zagrebu facebook. 1833 50 govori o ovome 467 ljudi bilo je ovdje. 629 likes 1 talking about this 57 were here. Državni arhiv u slavonskom brodu skrbi o povijesnim izvorima koji su nastali na području brodsko posavske i požeško slavonske županije. Državni arhiv u slavonskom brodu dasb.

Hrvatski institut za povijest croatian institute of history. Državni arhiv u pazinu dapa pazin croatia. Državni arhiv u zagrebu zagreb croatia. Državni arhiv u zagrebu zagreb croatia.

1 826 likes 43 talking about this 464 were here. Dobrodošli na službenu facebook stranicu državnog arhiva u zagrebu. Službena facebook stranica državnog arhiva u pazinu. See actions taken by the people who manage and post content.

Državni arhiv u zagrebu nalazi se na gornjem gradu u opatičkoj ulici 29 na križanju s demetrovom ulicom nedaleko od markova trga. Dobrodošli na službenu facebook stranicu državnog arhiva u zagrebu. Državni arhiv u zagrebu obavlja arhivsku djelatnost čuvanja zaštite obrade i korištenja u odnosu na arhivsko i registraturno gradivo državnih regionalnih i lokalnih tijela pravnih osoba s javnim ovlastima i javnih službi javnih ustanova i poduzeća trgovačkih društava koja su nastala iz bivših javnih poduzeća i drugih pravnih osoba koje obavljaju javnu službu obitelji i. 385 1 4807 150 fax 385 1 4807 157 e mail.

Najbliže tramvajske postaje su na trgu bana josipa jelačića u ilici i frankopanskoj ulici. Državni arhiv u zagrebu zagreb croatia. 1 833 likes 51 talking about this 467 were here. Radno vrijeme za stranke.

629 харесвания 57 бяха тук. Službena facebook stranica državnog arhiva u pazinu. Državni arhiv u zagrebu. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a page.