web statistics

Cesar August Jordana

La Filosofia Perenne Amazon Co Uk Huxley Aldous Jordana Cesar

17 abril 2014 per maria campillo.

Cesar august jordana. This includes data values and the controlled vocabularies that house them. Durant la postguerra i ben bé fins als anys vuitanta jordana va ser un escriptor pràcticament oblidat o bé força menystingut. Cèsar august jordana ja havia desenvolupat una molt interessant carrera literària i periodística abans d emprendre el camí de l exili després de la guerra fins al punt de ser considerat per una incipient mercè rodoreda un dels seus principals mestres. Estudià la carrera d enginyer però l abandonà per la literatura.

Cèsar august 1893 1958 jordana cèsar august 1893 1958 cèsar august jordana i mayans escriptor espanyol. Jordana nom de ploma de cèsar august jordana i mayans barcelona 1893 santiago de xile 1958 fou un escriptor i traductor català conegut també per les seves obres lingüístiques i gramaticals que signava amb el pseudònim bernat montsià. Jordana que havia estat un traductor de prestigi al català en l etapa de preguerra va haver de marxar a l exili el 1939. Cèsar august jordana barcelona 1893 santiago de xile 1958 és enginyer gramàtic crític i periodista.

Pertanyia a una família benestant. Durant la dictadura de miguel primo de rivera va col laborar amb la. Cèsar august jordana nació en la ciudad catalana de barcelona en 1893 estudió la carrera de ingeniero pero la abandonó por la literatura. Durant l estada a roissy en brie com a refugiat va traduir al català.

Jordana cèsar august 1893 1960 jordana c. Get pdf 85 kb abstract. Es dedicà a les lletres a més d explotar un petit negoci. Cèsar august jordana i mayans barcelona 1893 santiago de xile 1958 enginyer gramàtic escriptor crític controvertit i periodista políticament incisiu havia presidit durant la guerra l associació d escriptors catalans ugt i havia format part de la institució de les lletres catalanes.

The linked data service provides access to commonly found standards and vocabularies promulgated by the library of congress. Havia estudiat la carrera d enginyeria però la deixà per la literatura. Estudià la carrera d enginyer però només l exercí durant tres anys. Cèsar august jordana el món de joan ferrer.

El seu nom ens evoca principalment les novel les una mena d amor i el món de joan ferrer però també cal recordar la seva trajectòria en l àmbit de la traducció literària. Datasets available include lcsh bibframe lc name authorities lc classification marc codes premis vocabularies iso language codes and more.