web statistics

Centar Za Rehabilitaciju Slava Raškaj Rijeka

Dodjeljene Zahvalnice Zagreb Događanja Gradske Vijesti 17 11

Dnevni centar za rehabilitaciju slava raškaj rijeka.

Centar za rehabilitaciju slava raškaj rijeka. Dnevni centar za rehabilitaciju slava raškaj rijeka. Kroz ozalj grad na sjeveru hrvatske u blizini grada karlovca i granice sa slovenijom protječe rijeka kupa koja će biti čest motiv slavinih akvarela kao i ostatak prirode koja ju je okruživala i bila inspiracija za većinu njezina opusa. Korzo 16 51000 rijeka telefon. Službenik za informiranje tajnik tihana welle mag oec.

Slava raškaj rođena je u ozlju 2. Dnevni centar za rehabilitaciju slava raškaj rijeka ustanova je socijalne skrbi čije su primarne djelatnosti rehabilitacija djece s oštećenjem sluha rehabilitacija djece s usporenim razvojem govora rehabilitacija se vrši individualno i grupno. 8 30 15 30 sati telefon. Projekt glazbene terapije podrazumijeva niz aktivnosti za djecu oštećena sluha i govora koji doprinosi prvenstveno poboljšanju u područjima oštećenja boljoj pripremi za integraciju u redovni školski sustav te podizanju opće kvalitete života.

Centar za rehabilitaciju rijeka kozala 77b 51000 rijeka 051 506 360 centar za rehabilitaciju samaritanac 21000 splitsplit ćiril metodova 14a. Korisnici ovog programa su sva djeca koja su odlukom nadležne komisije upućena na rehabilitaciju u centar. Centar za odgoj i obrazovanje slava raškaj 21000 splitsplit radniĉka br 2 021 541 660 centar za odgoj i obrazovanje slava raškaj zagreb. Centar za rehabilitaciju rijeka iz rijeke brašćine bavi se medicinskim uslugama rehabilitacija.

385 51 209 333 faks. 385 51 209 316 pisarnica za poslove vezane za provedbu dokumenata prostornog. Posao hr pronađite ili ponudite posao kreirajte životopis ili pronađite pravog zaposlenika za otvoreno radno mjesto u vašem poduzeću. Dnevni centar za rehabilitaciju slava raškaj smješten u rijeci banderovo pruža medicinske usluge rehabilitacija.

Rad sa strankama za sva upravna tijela grada rijeke adresa. Fizikalna terapija rehabilitacija i njega. Dnevni centar za rehabilitaciju slava raškaj smješten u rijeci banderovo pruža medicinske usluge rehabilitacija. Titov trg 3 51000 rijeka radno vrijeme.

Kontakt slava raškaj rijeka dnevni centar za rehabilitaciju.