web statistics

Centar Slava Raškaj Imotski

Centar Slava Raskaj Raspisao Natjecaj Za Radna Mjesta

Također pozivaju se korisnici czss imotski kao i svi ostali koji su zainteresirani za buduće korištenje usluga u centru za odgoj i obrazovanje slava raškaj odjel na kamenmostu a sukladno zakonu o socijalnoj skrbi da se jave u centar za socijalnu skrb imotski radi daljnjeg postupanja i prikupljanja potrebne dokumentacije.

Centar slava raškaj imotski. Obilazni pravac do centra slava raškaj. Zbog rekonstrukcije ceste trenutno se ne može prometovati glavnom cestom od kamenmosta. Centar za odgoj i obrazovanje slava raškaj split je javna ustanova pod upravom ministarstva za demografiju obitelj mlade i socijalnu politiku. Darujemo slavi raškaj projekt volim imotski donira imotskom centru za odgoj i obrazovanje slava.

županija je u centar slava raškaj uložila 2 milijuna i 400 tisuća kuna. Na sastanku su bili gradonačelnik imotskoga ivan budalić načelnik općine proložac mate lasić te predstavnici vodovoda imotske krajine i predstavnici hrvatskih voda. Godine za zasnivanje. što se tiče škole u prološcu tamo se gradi sedam učionica s popratnim sadržajima i uložili smo oko 2 5 milijuna kuna.

U humanitarnoj akciji radnog naziva djelima volimo imotski. Danas ovdje imamo 48 korisnika a sama ideja je potekla od onih kojima je ovaj centar najviše potreban a to su roditelji djece s posebnim. Ovo je prvi dislocirani centar splitske slave raškaj. Otvoren je centar za odgoj i obrazovanje slava raškaj na kamenmostu.

Centar za odgoj i obrazovanje slava raškaj zagreb vladimira nazora 47 10000 zagreb croatia rated 4 9 based on 19 reviews tu piše bilo je mali. Statuta centra za odgoj i obrazovanje slava raškaj split klasa. U gradskoj vijećnici u imotskom održanje sastanak i prezentacija na temu aglomeracija imotski studija izvedivosti radna verzija. Godine te javnog natječaja broj.

Obilazni pravac je preko perića briga do centra slava raškaj. Na temelju odredbe članka 24. Centar za odgoj i obrazovanje slava raškaj kamenmost uputio je obavijest svojim korisnicima o korištenju obilaznog pravca do samog centra. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama narodne novine broj.

Redakcija radio imotski siječanj 21 2020. 128117 odredbi zakona o radu članka 85. Ravnateljica željka paleka podsjetila je da je gradnja započela 2016.