web statistics

Brose Kamen Temeljac

Video Vucic U Vremensku Kapsulu Stavio Novcic Sa Likom Jednog

U pančevu je danas položen kamen temeljac za izgradnju fabrike i razvojnog centra kompanije brose a svečanoj ceremoniji prisustvovao je predsednik srbije aleksandar vučić kao i ambasador nemačke tomas šib.

Brose kamen temeljac. Ovo je jedna od fabrika koja će da menja sve ne samo u pančevu banatu već u celoj srbiji brose za nas znači dodatnih 450 miliona evra izvoza. Pancevo rtv 484 views. Postavljen kamen temeljac za fabriku brose u pančevu. Pogon broze a u pančevu obezbediće oko 1100 radnih mesta na prostoru od 220 hiljada kvadratnih metara za šta će nemački investitor izdvojiti 120 miliona evra.

Kamen temeljac za novu fabriku brose u pančevu biće položen u petak 6. U pančevu je danas položen kamen temeljac za izgradnju fabrike i razvojnog centra nemačke kompanije brose čija je investicija vredna više od 180 miliona evra. Ugovorom je planirano otvaranje 1 100 radnih mesta u ovom gradu. Postavljen kamen temeljac za brose ovo smo čekali preko 50 godina duration.

To je fabrika kakvu smo sanjali u srbiji pošto će prosečna plata biti 1 900 evra rekao je vučić novinarima. U fabrici će se proizvoditi moduli ventilatora za hlađenje motora za sisteme upravljača i pumpe za ulje kao i elektronike. Kako je najavljeno ovom svečanom činu prisustvovaće i predsednik srbije aleksandar vučić. Tv pančevo vučić u pančevu.

Predsednik srbije aleksandar vučić najavio je da će sutra biti položen kamen temeljac za izgradnju fabrike i razvojnog centra nemačke kompanije brose u pančevu i istakao da će njeni radnici imati prosečnu platu od 1 900 evra. Posao za 1 100 radnika. Ugovor za investiciju nemačke kompanije brose vrednu više od 180 miliona evra kojom je planirano otvaranje 1 100 radnih mesta u pančevu potpisan je krajem novembra 2019. Brose za nas znači dodatni izvoz od 450 miliona evra znači 1 100 radnika koji će imati priliku da zarađuju za sebe i svoju porodicu.

Kompanija broze brose je postavila kamen temeljac za izgradnju proizvodnog i razvojnog kompleksa u srbiji. Prilikom najave izgradnje broseove fabrike u pančevu predsednik je najavio da će radnici u ovoj fabrici dobijati neuobičajeno visoke plate za naše uslove i da će novoizgrađena fabrika uposliti 1100 ljudi. Nemačka kompanija brose koja proizvodi elektroniku i senzorsku tehnologiju za vrata i sedišta automobila elektromotore i elektroniku počela je danas u pančevu izgradnju svoje prve fabrike i razvojnog centra u srbiji. Kompanija planira da pokrene serijsku proizvodnju motora i elektronike za module ventilatora za hlađenje od leta 2021.