web statistics

Brodarski Institut Stečaj

Brodarski Institut U Zagrebu Dobio Jos Jednu Priliku Za Spas Od

Za agrokor su preko noći pisali zakone a sa 114 zaposlenika državne firme bez 4 plaće ne žele se baviti.

Brodarski institut stečaj. Siječnja odlazi u stečaj 4 uprava uspjela odgoditi stečaj tvrtke s imovinom vrednijom od 300 milijuna kuna. Sudskim rješenjem za privremenog stečajnog upravitelja imenovan je hrvoje kraljičković koji treba ispitati postoji li razlog za otvaranje stečajnog postupka. Radnici brodarskog instituta upozorili su u utorak da tom jedinom tehničkom institutu od strateškog interesa za hrvatsku koji je u isključivom državnom vlasništvu zbog alarmantne krize u poslovanju prijeti skori stečaj i likvidacija stoga od vlade traže da hitno osigura kontinuitet poslovanja. Siječnja odlazi u stečaj uprava uspjela odgoditi stečaj tvrtke s imovinom vrednijom od 300 milijuna kuna 10.

Brodarski institut iz zagreba podmirio je svoje dugove izišao je iz blokade te je prekinut privremeni stečajni postupak potvrdio je tportalu igor tripković glavni direktor tog instituta. A u svibnju su ispunjeni uvjeti za stečaj. Tripković kaže da su ga proteklih mjeseci kontaktirali potencijalni partneri koji bi uložili u institut koji bi želio prihodovati na komercijalnim te inovativnim i znanstvenim osnovama za što imaju. Brodarski institut pred stečajem dug gotovo 10 milijuna kuna podsjetimo fina je još ujesen predložila stečaj nad institutom kada je reagirao i trgovački sud te postavio privremenog upravitelja hrvoja kraljičkovića a on je trebao ispitati ima li razloga za stečaj i može li se imovinom dužnika financirati trošak postupka.

Brodarski institut dobio novu priliku ili nakon 30. Brodarski institut objavio je javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dijela nekretnine te tvrtke upravne zgrade pratećih objekata i dvorišta u novom zagrebu ukupne površine od oko 20 000 kvadrata po početnoj cijeni od 12 14 milijuna kuna te je pozvao sve zainteresirane da pismo interesa s pratećom dokumentacijom dostave do 19. Brodarski institut dobio novu priliku ili nakon 30. Račun je u blokadi prijeti im stečaj a radnici nisu primili tri plaće i razmišljaju o štrajku.

Brodarski institut je na koljenima. Brodarski institut pred stečajem imaju skoro 10 milijuna kuna duga. Radnici za stanje brodarskog instituta prozivaju i upravu i državu koja je vlasnik instituta jer ni nakon kredita za kojeg je vlada 2015. U 15 38 4 komentara 700 prikaza.