web statistics

Brodarski Institut Prodaja

Hrt Sto Skriva Brodarski Institut I Sto Se Prodaje

Brodarski institut objavio je javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dijela nekretnine te tvrtke upravne zgrade pratećih objekata i dvorišta u novom zagrebu ukupne površine od oko 20 000 kvadrata po početnoj cijeni od 12 14 milijuna kuna te je pozvao sve zainteresirane da pismo interesa s pratećom dokumentacijom dostave do 19.

Brodarski institut prodaja. Nakon što je udruga građana siget uputila otvoreno pismo predsjedniku vlade andreju plenkoviću planira li se hrvatska osim brodarskog instituta odreći i svog mora u kojem su ukazali da se na zelenim površinama brodarskog instituta već izvode građevinski radovi iako investitoru. Zagreb brodarski institut objavio je javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dijela nekretnine te tvrtke upravne zgrade pratećih objekata i dvorišta u novom zagrebu ukupne površine od oko 20 000 kvadrata po početnoj cijeni od 12 14 milijuna kuna te je pozvao sve zainteresirane da pismo interesa s pratećom dokumentacijom dostave do 19. 4578941 podijeli spremi. Veliki dugovi u koje je zapao brodarski institut samo se gomilaju.

U novom zagrebu na samom brodarskom institutu u sklopu njihove bivše kuhinje otvorio se restoran navis. Brodarski institut više nije na popisu društava od strateškog i posebnog interesa za republiku hrvatsku. Brodarski institut već je duže vrijeme u financijskim problemima u zadnjih godinu dana napustilo ga je više od 20 inženjera kao i djelatnici odjela projektiranja što je osnovni posao instituta. Poslovanje ne ide prema planu a podizanjem novih kredita unatoč ranijem obećanju glavnog direktora vladimira koromana kako neće biti novih hipoteka na nekretnine kako bi se financiralo poslovanje institut se sve više zadužuje.

Siget brodarski institut 100 m2. U slučaju da se institut odluči na prodaju bilo kojeg dijela svoje imovine tripković napominje da bi se onda morala poštovati zakonska procedura a potencijalni kupac morao bi se naći putem raspisivanja javnog nadmetanja. Brodarski institut objavio je javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dijela nekretnine te tvrtke upravne zgrade pratećih objekata i dvorišta u novom zagrebu ukupne površine od oko 20 000 kvadrata po početnoj cijeni od 12 14 milijuna kuna te je pozvao sve zainteresirane da pismo interesa s pratećom dokumentacijom dostave do 19. Otkad su tri ministra osobno obećala pomoć državni brodarski institut nije primio niti jednu plaću.

Brodarski institut objavio je javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dijela nekretnine te tvrtke upravne zgrade pratećih objekata i dvorišta u novom zagrebu ukupne površine od oko 20 000 kvadrata po početnoj cijeni od 12 14 milijuna kuna te je pozvao sve zainteresirane da pismo interesa s pratećom dokumentacijom dostave do 19. Prodaja cijena 1 287 052 kn 170 000 pošalji poruku veleprodajna cijena.