web statistics

Brodarski Institut Najnovije Vijesti

Brodarski Institut Vecernji Hr

Brodarski institut dobio novu priliku ili nakon 30.

Brodarski institut najnovije vijesti. Brodarski institut pred stečajem imaju skoro 10 milijuna kuna duga trgovački sud u zagrebu donio je rješenje kojim se pokreće postupak utvrđivanja pretpostavki za otvaranje stečajnog postupka nad zagrebačkim brodarskim institutom. Brodarski institut pozvao zainteresirane za kupnju nekretnina 22 05 2019. Siječnja odlazi u stečaj uprava uspjela odgoditi stečaj tvrtke s imovinom vrednijom od 300 milijuna kuna. U 15 38 4 komentara 700 prikaza.

Radnici za stanje brodarskog instituta prozivaju i upravu i državu koja je vlasnik instituta jer ni nakon kredita za kojeg je vlada 2015. U vladi su tvrdili da neće pomoći onima koji ne mogu opstati na tržištu niti se može zbog nedopuštenih potpora no rješenje se očito uvijek nađe. Vijesti najnovije najčitanije hrvatska zagreb regija eu svijet znanost crna kronika komentari novac horvat. Brodarski institut objavio je javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dijela nekretnine te tvrtke upravne zgrade pratećih objekata i dvorišta u novom zagrebu ukupne površine od oko 20 000 kvadrata po početnoj cijeni od 12 14 milijuna kuna te je pozvao sve zainteresirane da pismo interesa s pratećom dokumentacijom dostave do 19.

Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam brodarski institut zagreb. Najnovije vijesti 117 18 c. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam brodarski institut. Brodarski institut je na koljenima.

Kinezi su bili i u brodarskom institutu imaju neke prijedloge hina 6 5 2019. U svim vođenim razgovorima primarni interes bio je 3. Najzanimljiviji članci slike i video vezani za temu brodarski institut zagreb.