web statistics

Brodarski Institut Kinezi

Horvat Kinezi Su Spremni U Brodarskom Institutu Stvoriti Joint

Ulaz u brodarski institut ako je vjerovati ministru gospodarstva darku horvatu a kako je ovih dana upozorio kolega frenki laušić vjerovati njegovim izjavama popriličan je hazard predstavnici najveće kineske brodograđevne kompanije china shipbuilding industry corporation samo su djelomično zainteresirani za ulaganje u hrvatsku brodogradnju.

Brodarski institut kinezi. Kinezi su bili i u brodarskom institutu imaju neke prijedloge. Maj kinezi obišli i brodograđevni institutu u zagrebu i imaju određene prijedloge i oko toga trgovačkog društva. Brodarski institut pozvao zainteresirane za kupnju nekretnina 22 05 2019. Najavio je i da će kinesko izaslanstvo sutra posjetiti riječko brodogradilište 3.

Izaslanstvo kineske korporacije china shipbuilding industry corporation tijekom svoga prošlotjednog posjeta hrvatskoj obišlo je i brodarski institut u zagrebu te iznijelo prijedloge za to trgovačko društvo. Kinesko izaslanstvo je u ponedjeljak posjetilo brodarski institut u zagrebu a danas su boravili u riječkom brodogradilištu 3. Izaslanstvo kineske korporacije china shipbuilding industry corporation tijekom svoga prošlotjednog posjeta hrvatskoj obišlo je i brodarski institut u zagrebu. Dodao je kako su uz uljanik i 3.

Brodarski institut objavio je javni poziv za iskazivanje interesa za kupnju dijela nekretnine te tvrtke upravne zgrade pratećih objekata i dvorišta u novom zagrebu ukupne površine od oko 20 000 kvadrata po početnoj cijeni od 12 14 milijuna kuna te je pozvao sve zainteresirane da pismo interesa s pratećom dokumentacijom dostave do 19. Kinezi su spremni u brodarskom institutu stvoriti joint venture 4. Zamoljen za komentar zahtjeva udruge blokirani da država pomogle radnicima uljanika horvat je rekao da pomoći iz državnog proračuna nisu perspektiva vlade te da je za restrukturiranje brodogradilišta potreban jaki strateški partner. Maj ministar gospodarstva darko horvat izvijestio je u utorak nakon sastanka sa stručnim izaslanstvom kineskog csic a da postoje dobre naznake da će kinezi uspostaviti.

Maj nakon čega će on sutra predvečer s njima održati. Kinezi su zainteresirani za industrije strojeva raznih dijelova za energetske kapacitete vjetroelektrane. Kinezi su bili i u brodarskom institutu imaju neke prijedloge. Brodarski je institut zainteresiran za suradnju na konkretnim projektima.

Horvat je poslijepodne u izjavi novinarima ispred zgrade vlade izvijestio da se kinesko izaslanstvo nalazi u brodarskom institutu to bi mogao biti još jedan od dobrih razgovora koji su natuknuti kod zadnjeg dolaska ocijenio je ministar.