web statistics

Brodarski Institut Blokada

Hrt Sto Skriva Brodarski Institut I Sto Se Prodaje

Ali stečaj nije kraj.

Brodarski institut blokada. Holjevca 20 zagreb djelatnost. Brodarski institut dobio novu priliku ili nakon 30. Uspješna blokada izvoza robe radnici gikila iz lukavca odlučnom akcijom do brze pobjede. Institut radi i ekološke projekte za hrvatsku elektroprivredu ali i ispitivanje i modele brodova za vanjske naručitelje iz brodogradnje no očekuju više poslova s domaćeg tržišta.

Uprava uspjela odgoditi stečaj tvrtke s imovinom vrednijom od 300 milijuna kuna. Certifikati brodarski institut. Gospodarsko interesno udruženje trgovačkih društava za održavanje cesta hrvatski cestar. Blokada opstanak brodarskog instituta jest i pitanje nacionalne sigurnosti.

Brodarski institut potrebno je spasiti i jer je rasadnik vrhunskih inženjera no njih više od 20 napustilo je bi u zadnjih godinu dana. Stoga naši sugovornici kažu da će biti potrebno i dodatno zapošljavanje inženjera u prvu ruku njih 20 ak kako bi mogli povećati proizvodnju pa tako onda i prihode. Brodarski institut u alarmantnoj krizi nadležne institucije dugogodišnjim zanemarivanjem dovele institut u katastrofalnu situaciju. Brodarski institut d o o 34114418260 ostalo istraživanje i eksperimentalni razvoj u prirodnim tehničkim i tehnološkim znanostima.

Bazeni kakve ima brodarski institut su rijetki u europi ima ih možda tri do četiri u europi. 7219 ostalo istraživanje i eksperimentalni razvoj u prirodnim tehničkim i tehnološkim znanostima. Premijer andrej plenković unatoč otvaranju stečaja u pulskom brodogradilištu uljanik ustvrdio je kako to nije kraj brodogradnje u puli te najavio dolazak delegacije kineske kompanije china shipbuilding industry corporation csic za desetak dana u uljanik grupu i brodarski institut. Hrvatska ratna mornarica kratica hrm grana je oružanih snaga republike hrvatske.

Siječnja odlazi u stečaj.