web statistics

Botanicki Vrt Kastela

Turisticka Zajednica Kastela Botanicki Vrt Os Ostrog

Maslinik predstavlja ujedno i kolekcioni nasad 40 sorti uljnih i stolnih maslina koje su podrijetlom iz gotovo svih sredozemnih zemalja pa se smatra da je najbogatiji na hrvatskome jadranu.

Botanicki vrt kastela. Vikendom radno vrijeme po dogovoru. Výlety autém villa brajkovic zivogosce. Godine sadnicama koje su darovali ujedinjeni narodi tj fao za razvoj maslinarstva. Kaštel lukšić pročitajte sve o gradu kaštel lukšić croatia view vaš vodič kroz hrvatska mjesta.

Dva kaštelanska jedinstvena vrta školski botanički vrt osnovne škole ostrog u kaštel lukšiću te biblijski vrt u kaštel novom mjesta su koja brojni gosti posjećuju svakodnevno a ovih dana posjetili su ih i ljubitelji prirode sa sjevera europe botaničari iz švedskog stockholma. Villa šoulavy je obnovljena i otvara svoja vrata u lipnju. Stabla kamforovca eukaliptusa avokada akacija sekvoja libanonskog i himalajskog cedra jasmina bugenvile itd. Kastela apartments and rooms hauses and villas accomodation kaštela apartmani i sobe privatni smještaj u kaštelima portal grada.

Tu se nalaze skupine autohtonog i egzotičnog drveća grmlja trajnica i cvjetnica npr. Botanički vrt radno vrijeme. U blizini ville nalaze se razne znamenitosti. Botanički vrt u kaštel lukšiću je otvoren ujutro od 08 12 te od 16 20 poslije podne.

švedski botaničari u posjet ovim spomenicima parkovne arhitekture došli su na preporuku svojih kolega. Daily car excursions villa brajkovic. Dva kaštelanska jedinstvena vrta školski botanički vrt osnovne škole ostrog u kaštel lukšiću te biblijski vrt u kaštel novom mjesta su koja brojni gosti posjećuju svakodnevno a ovih dana posjetili su ih i ljubitelji prirode sa sjevera europe botaničari iz švedskog stockholma. Kaštel lukšić je smješten na sredini kaštela između staroga na zapadu i kambelovca na istoku s kojima je tako srastao da onaj tko ih dobro ne poznaje ne primjećuje prelaz iz jednoga u drugi.

Južni vrt je zbog svoje veličine i povoljne mikro klime najbogatiji dio školskog botaničkog vrta. švedski botaničari u posjet ovim spomenicima parkovne arhitekture došli su na preporuku svojih.