web statistics

Botanički Vrt Opatija

Grad Opatija Otvoreni Amerikanski Vrtovi

Ime joj je amerikanski vrtovi.

Botanički vrt opatija. Amerikanski vrtovi opatijski povijesni botanički vrt od sutra 2. Prigodnom svečanošću za uzvanike otvoreni su amerikanski vrtovi povijesni opatijski botanički vrt. Villa ima botanički vrt sa 22 palme kamelijom i magnolijom. Ime joj je amerikanski vrtovi.

Za nastavak korištenja web stranice kliknite na slažem se. Amerikanski vrtovi povijesni botanički vrt. Godinu kada u opatiju stiže mađar prezimena kuczor koji se prodajom mađarske paprike obogatio u americi. Na više od osam tisuća kvadratnih metara prostire se raskošni perivoj.

Ponedjeljkom su amerikanski vrtovi zatvoreni a nedjeljom i blagdanima rade po istom radnom vremenu. Vila andreina se nalazi 5 7 minuta pješice od centra opatije i od centralnih plaža lido i slatina. Bio je oduševljen pogledom na kvarner i odlučio ostati ovdje. Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Godine mađar prezimena kuczor koji se obogatio kao trgovac u americi posebice od uzgoja i prodaje paprika izgradio je u opatiji botanički vrt s pogledom na čitav kvarner. Samo mjesto je lijepo uređeno stari hoteli iz doba austro ugarske su obnovljeni puno je parkova među kojima se ističe odlično održavan park botanički vrt. Na više od osam tisuća kvadratnih metara prostire se raskošni perivoj smješten sasvim nadomak centra opatije i gradskog kupališta slatina ali kao obavijen nevidljivom opnom mirnoće tišine i spokoja. Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku a više informacija potražite ovdje.

U ovom času on je doslovno zapušten. I bio je u funkciji negdje do 2003. Opatija ima svoj tajni vrt zelenu oazu mira skrivenu usred gradske gužve s jedinstvenim pogledom na kvarner. Povijest vrtova seže u sada davnu 1926.

Od 8 do 13. I od 17 do 21. Imaju novo dvokratno ljetno radno vrijeme. Vrt je u vlasništvu grada opatije točnije opatijske tvrtke parkovi d d.

Povijesni opatijski botanički vrt novi turistički sadržaj prigodnom svečanošću za uzvanike otvoreni su amerikanski vrtovi povijesni opatijski botanički vrt. Apartman ima terasu sa suncobranom. Opatija je cijela jedan veliki spa za dušu i tijelo. Položaj je slikovit na obroncima učke u velikom zalijevu.

Parking se nalazi ispred ville. Od 9 do 14. Opatija ima svoj tajni vrt zelenu oazu mira skrivenu usred gradske gužve s jedinstvenim pogledom na kvarner. Povijest vrtova seže u sada davnu 1926.

Godine do kada su se tamo uzgajale kamelije te rezano cvijeće. Botanički vrt se prostire na površini od osam tisuća kvadrata i terasastog je oblika. Godinu kada u opatiju stiže mađar prezimena kuczor koji se prodajom mađarske paprike obogatio u americi bio je oduševljen pogledom na kvarner i odlučio ostati ovdje.