web statistics

Botanički Vrt Marjan

Maticni Podaci Marjan Park Suma

Vrt je terasastog izgleda sa suhozidima te predstavlja tipičan krajobraz kojeg su splitski težaci vjekovima gradili.

Botanički vrt marjan. Da čitatelju ne bi ostalo nejasno ulaz u botanički vrt je slobodan na vratima nema kerbera zmajeva mrzovoljnih čuvara. Izrada karte te popisivanje biljaka u botaničkom vrtu u splitu obavljeno je tijekom 2015. Danas je u tom objektu kojeg je obnovilo pa čak dijelom i financiralo društvo marjan smještena javna ustanova za upravljanje park šumom marjan. Nacrt dokumentacije o nabavi i troškovnik zajedno s popratnom dokumentacijom su objavljeni tako da su otvoreni na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima sve do 8.

Godine te je obuhvaćeno područje od 2 hektara u sklopu park šume marjan. Samo zaobiđete kombi hitne pomoći ako je tamo parkiran otvorite vrata i uđete u carstvo biljaka i pletikosića. Grad split započeo je proceduru postupka nabave za radove na revitalizaciji botaničkog vrta u sklopu projekta marjan 2020. Nacrt dokumentacije o nabavi i troškovnik zajedno s popratnom dokumentacijom jučer su objavljeni na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima do 8.

Godine do 12 sati. Najnovija događanja oko splitskog tzv. Botanički vrt ili ostaci ostataka nekadašnjeg botaničkog vrta. Grad split započeo je proceduru postupka nabave za radove na revitalizaciji botaničkog vrta u sklopu projekta marjan 2020 brdo prošlosti oaza budućnosti.

597 likes 29 talking about this 77 were here. Botanički vrt na marjanu danas čine staklenici i građevine. Godine procijenjena vrijednost nabave iznosi 9 1 milijuna kuna bez pdv a a sve informacije i popratna dokumentacija objavljeni su na sljedećoj poveznici. Društvo marjan je također od samog početka učinilo dosta da se botanički vrt osnuje obnovi i očuva.

Godine do 12 sati. Obuhvaća površinu od 2 2 hektara. Botanički vrt na marjanu prirodoslovno matematičkog fakulteta sveučilišta u splitu pokazuje veliko bogatatvo samonikle i kultivirane flore. Botanički vrt na marjanu danas čine staklenici i građevine glavna zgrada dva pomoćna objekta i niz priručnih spremišta te velike zelene površine od kojih je manji dio uređen kao prezentacijski arboretum dok je većina neiskorištena.

Svejedno ljudi iz javne ustanove marjan nemaju pojma tko živi u vrtu. Brdo prošlosti oaza budućnosti. Na području botaničkog vrta nalazi se ukupno oko 500 različitih biljnih. Službena stranica botaničkog vrta prirodoslovno.