web statistics

Botanički Vrt Majorelle

Hotels Com Ponude I Popusti Za Hotelske Rezervacije U Luksuznim

Botanički vrt je 1937.

Botanički vrt majorelle. Godine stvorio društvo lokalnih ljubitelja flore i kaktusa arizona. Vrt je dizajnirao francuski umjetnik orijentalist jacques majorelle po kojem i danas nosi ime a da bi vrt danas bio ono što jest bilo je potrebno gotovo 40 godina. Stranice u kategoriji botanički vrtovi prikazano je 8 stranica u ovoj kategoriji od ukupno 8. Godine vrt se nalazi u vlasništvu yves.

Free wi fi access is available in all areas. Lifestyle portal koji obuhvaća teme putovanja hrane i događanja na svjetskoj i lokalnoj razini. The property is a 5 minute walk from majorelle gardens and a 10 minute drive from djemaa el fna square. Jedna od njegovih najznačajnijih atrakcija je botanički vrt majorelle.

Postoje mnogi botanički vrtovi diljem sad a ali to je phoenix desert gardens koji su najljepši i nevjerojatni. Godine vrt je otvoren za javnost. Botanički vrt majorelle arapski. Getty images poslije majorelleove smrti imanje su kupili i obnovili dizajner yves saint laurent i njegov partner pierre berge.

There is a 24 hour front desk a shared lounge concierge service and shops at the property. Ova kategorija ima sljedeće 2 potkategorije od ukupno 2. حديقة ماجوريل je botanički vrt i umjetnički krajolik u marrakechu vrt je osmišljen i dizajniran od strane francuskog umjetnika jacquesa majorellea u 1920 im i 1930 im tijekom kolonijalnog razdoblja kada je maroko bio protektorat francuske. Medina marrakech 1 1 km od botanički vrt majorelle set in the medina district in marrakech riad alili boasts an outdoor pool and spa centre.

Marrakech je grad u podnožju planinskog lanca atlas u jugozapadnom maroku. Rooms at hotel majorelle will provide guests with a tv air conditioning and a seating area. Bogati botanički vrt pustinje phoenix. Hotel majorelle is located in marrakech.

Oko same kuće prostire se i majorelle garden botanički vrt koji obuhvaća površinu od gotovo deset tisuća metara kvadratnih i koji je pravo umjetničko djelo u srcu pustinje maroka. The majorelle garden is a botanical garden and artist s landscape garden in marrakech morocco that is part of villa majorelle the former residence of french artist jacques majorelle french fashion designer yves saint laurent and his lover pierre bergé. Botanički vrt majorelle dvadesetih i tridesetih godina prošlog stoljeća na svom imanju u marrakechu dizajnirao je francuski slikar jacques majorelle.