web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Sibenik

Informacije Autobusnog Kolodvora Gradski Parking D O O

Autobusni kolodvor šibenik hrvatska.

Autobusni kolodvor zagreb sibenik. 060 368 368 cijena kn fiks mob. Između stanica šibenik i zagreb pronađeno je do 25 autobusnih linija uključujući 2 noćna autobusa prvi polazak iz šibenik je u 00 40 i dolazi u zagreb u 04 50 zadnji polazak je u 23 00 i dolazi u 04 30 cijena jednosmjerne karte za odraslu osobu iznosi od 119 kn do 146 kn popusti za djecu studente i umirovljenike dostupni su na nekim linijama. Autobusni kolodvor u šibeniku smješten je u dragi 300 m udalje od rive. Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusni kolodvor šibenik kupite svoje autobusne karte online i dodatno.

Vozni red vrijeme polaska iz šibenika vrijeme dolaska u zagreb cijena karte trajanje putovanja i prijevoznik. Autobusni kolodvor u šibeniku udaljen je samo 300 metara od rive. 16 00 zagreb hr kolodvor 20 15 šibenik hr kolodvor 145 hrk. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne.

Kupovina karata garderobu hranu piće bankomat taxi kiosk i parking. Izvan zgrade autobusnog kolodvora nalazi se fast food restoran s ponudom sendviča pizzeta i slično isto tako tu je trafika gdje možete kupiti vodu za put. Sadržaj autobusnog kolodvora sibenik čekaonica se nalazi unutar zgrade autobusnog kolodvora a kao alternative tu kafić u susjedstvu. Vozni red vrijeme polaska iz zagreba vrijeme dolaska u šibenik cijena karte trajanje putovanja i prijevoznik.

Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima.