web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Sarajevo

Bus Transport In Zagreb

Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima.

Autobusni kolodvor zagreb sarajevo. Povezani linkovi o sarajevu pronađi smještaj događanja. Airports airlines hrvatski. Fast food 0 57 km zmaj parking 0 68 km i hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice. Sam kolodvor je davno izgrađen i u dosta zapuštenom je izdanju.

Bus do daljnjeg sri autoprevoz bus mostar. Sarajevo kolodvor se nalazi otprilike 1 28 km od centra grada što je samo 16 minuta pješice. Od autobusnog kolodvora do centra grada je dobra povezanost autobusi i tramvaji a. Autobusni kolodvor sarajevo kontakt i adresa.

Autobus sarajevo zagreb sarajevo i zagreb svakodnevno su povezani sa nekoliko autobusnih linija koje prometuju redovito tijekom cijele godine. 387 33 213 100 e mail. Na stanici ak sarajevo možete pronaći. Bankomat wc i prostor za odlaganje prtljage.

Kafići koji se nalaze u neposrednoj blizini kolodvora su uglavnom jako davno otvoreni i nisu renovirani u skorije vrijeme pa tako ako se baš ne žurite radije napravite koji korak dalje i sjedite u neki koji je novijeg datuma odnosno opremljen po novijim standardima a samim tim i čišći i uredniji. Ako planirate povratno putovanje vozni red i prodaju autobusnih karata iz sarajeva za zagreb možete pogledati ovdje dolazak u sarajevo glavni autobusni kolodvor u sarajevu autobuska stanica sarajevo je smještena odmah pored glavnog željezničkog kolodvora na adresi put života 8 71000 sarajevo. Vrijeme polaska iz zagreba vrijeme dolaska u sarajevo cijena karte trajanje putovanja i prijevoznik. Ak timetable terminals bus co.

Croatia bus zagreb. Najkraće putovanje autobusom na ovoj relaciji traje 7 sati i 45 minuta a trajanje putovanja ovisi o prijevozniku i ruti kojom prometuje. Autobusni kolodvor sarajevo bosna i hercegovina. Croatia bus zagreb.

Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib. Autobusna linija zagreb sarajevo red vožnje. U blizini stanice sarajevo autobusni kolodvor možete pronaći. Autobusni kolodvor sarajevo bosna i hercegovina.

Ak vozni red kolodvori prijevoznici luke brodari zračne luke avio pr.