web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Rijeka

Photo0 Jpg Picture Of Autobusni Kolodvor Zagreb Tripadvisor

060 302 010 cijena kn fiks mob.

Autobusni kolodvor zagreb rijeka. Kupnja karata do 1 sata prije polaska. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Preko 2 200 destinacija u ponudi. Svi autobusi iz zagreba za rijeku polaze s autobusnog kolodvora zagreb i dolaze na autobusni kolodvor rijeka prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 155 km a trajanje putovanja je oko 2 h i 30 min ovisno o stanju u prometu.

Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Autobus zagreb rijeka vozni red i cijene za 2020. Rijeka je povezana sa svakim većim gradom u hrvatskoj i europi putem mreže međunarodnih i domaćih autobusnih linija. Udaljenost od zagreba do rijeke iznosi otprilike 166 km za što je potrebno otprilike 2 sata vožnje automobilom naravno treba uzeti u obzir stanje na cestama jer u sezoni promet može biti povećan što produljuje vrijeme putovanja putovanje autobusom od zagreba do rijeke.

Autobusni kolodvor rijeka je redovitim autobusnim linijama povezana sa svim većim hrvatskim gradovima kao što su zagreb osijek slavonski brod đakovo nova gradiška požega vukovar gospić karlovac zadar šibenik split makarska i dubrovnik česti su polasci u pravcu istre otoka cresa lošinja krka raba i paga te gradova u okolici crikvenice novog vinodolskog i senja. Na relaciji zagreb rijeka dnevno prometuje više autobusa tijekom cijele godine dok su u ljetnoj sezoni pojačane. Autobusni kolodvor rijeka hrvatska. Autobusni kolodvor nalazi se na žabici u centru grada planu je izgradnja novog putničkog terminala zapadna žabica a bit će smješten zapadno od istoimenog trga.

Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati.