web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Red Voznje Cijena

Autobusni Kolodvor Zagreb Autobus Senj

385 1 6008 600 fax.

Autobusni kolodvor zagreb red voznje cijena. View autobusni kolodvor zagreb in a larger map adresa autobusnog kolodvora. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. 060 313 333 1 71 kn min. Autobusni kolodvor zagreb udaljen je od centra grada oko 2 5 km odnosno 15 minuta vožnje tramvajem br.

385 1 6008 616 informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. Vrijeme polaska iz zagreba vrijeme dolaska u bihać cijena karte trajanje putovanja i prijevoznik. Najraniji polazak je u 08 15 a najkasnije vrijeme dolaska je u 22 00. Najbrža linija ima vrijeme vožnje u trajanju od 3 sati i 45 minuta.

Autobusni kolodvor senj i autobusni kolodvor zagreb povezani su svakodnevnim vezama tijekom cijele godine. Hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice. Ak vozni red kolodvori prijevoznici luke brodari zračne luke avio pr. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja.

Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Na stanici ak ploče možete pronaći. Autobusnu kartu za autobus zagreb rab možete kupiti brzo i jednostavno putem našeg web shopa. U blizini stanice ploče autobusni kolodvor možete pronaći.

U slučaju da želite nastaviti vaše putovanje na raspolaganju su vam sljedeće usluge prijevoza u. Kupnja karata do 1 sata prije polaska. Autobus rijeka zagreb vozni red i cijene za 2020. Udaljenost između senja i zagreba iznosi 167 kilometar a vožnja autobusom traje 3 sata i 20 minuta.

Zagrebački holding d o o podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 10000 zagreb tel. U poreč hr postoji 1 polazna stanica a u zagreb hr postoje 2 dolazne stanice. Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min. Vi pitate mi odgovaramo.

Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora. Autobus zagreb bihać vozni red. Bankomat wc i kafić. Za pozive iz mobilne.

Treba imati na umu povećane gužve na cestama tijekom sezone. Autobus zagreb rab cijena karata i vozni red. Linkovi na internet stranice. Bus senj zagreb red vožnje za autobus senj zagreb.

Najprometnijim danima između poreč hr i zagreb hr ima više od 14 polazaka. Ploče kolodvor se nalazi otprilike 302 m od centra grada što je samo 4 minuta pješice.