web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Polasci I Odlasci

Abv 092 Autobusni Kolodvor Zagreb Polasci Youtube

Kolodvor sa svojih trideset osam zaposlenika svakodnevno nastoji putnicima pružiti više.

Autobusni kolodvor zagreb polasci i odlasci. 385 1 6008 616 informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min. Autobusni kolodovor u virovitici se nalazi u središtu grada a željeznička stanica u virovitici je udaljena 2 km od autobusne stanice. 385 1 6112 789 tel.

Takav smještaj omogućava brzu i jednostavnu komunikaciju i transfer putnika. Iz virovitice između ostalog polaze autobusi prema sljedećim gradovima. E mail adresa podsjeti me. B2c online obrazac prigovora.

Preko 2 200 destinacija u ponudi. Zagrebački holding d o o podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 10000 zagreb tel. View autobusni kolodvor zagreb in a larger map adresa autobusnog kolodvora. Za pozive iz mobilne.

385 1 6008 600 fax. Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je 1961. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja. Kupnja karata do 1 sata prije polaska.

060 313 333 1 71 kn min. Bjelovar đurđevac grubisno polje koprivnica osijek slatina vukovar i zagreb. Na autobusnom koldovoru se nalazi čekaonica kiosk i kafić a u blizini ima mnogo trgovina. Prihvaćam opće uvjete korištenja postavi podsjetnik odustani zrakoplovni prijevoznici.