web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Plitvička Jezera

Autobusni Kolodvor Zagreb 2020 All You Need To Know Before You

Područje plitvičkih jezera najstariji je hrvatski nacionalni park a mnogi ga smatraju i daleko najpoznatijim i najljepšim ne samo to nego se nacionalni park plitvička jezera ubraja u najljepše prirodne znamenitosti europe koji je još davne 1979.

Autobusni kolodvor zagreb plitvička jezera. Suprotno tome imaju dvije autobusne stanice. One su vezane uz različite ulaze u np. Najprometnijim danima između plitvička jezera hr i zagreb hr ima više od 17 polazaka. Plitvička jezera je jedno od najpopularnijih mjesta u državi hrvatska zbog međugradskih linija prema 20 gradova unutar države kao npr zagreb rijeka split sa međunarodnim linijama prema srbija beograd i sremska mitrovica plitvička jezera je i jedno od najpopularnijih turističkih mjesta u hrvatska.

Nudimo više od 20 polazaka dnevno iz mjesta plitvička jezera kliknite ovdje. 6 ili 25 minuta hoda. Godine uvršten na unesco ov popis svjetske baštine. Autobus zagreb plitvička jezera cijena karata i vozni red.

U plitvička jezera hr postoje 6 polazne stanice a u zagreb hr postoje 2 dolazne stanice. Autobusnu kartu za autobus zagreb plitvička jezera možete kupiti brzo i jednostavno putem našeg web shopa. Najraniji polazak je u 09 45 a najkasnije vrijeme dolaska je u 20 20. Najbrža linija ima vrijeme vožnje u trajanju od 1 sati i 50 minuta.

Nacionalni park plitvička jezera je najpoznatiji i najposjećeniji nacionalni park u hrvatskoj. Plitvice nemaju klasičan autobusni kolodvor. Autobusni kolodvor plitvička jezera hrvatska. Nalazi se u lici u blizini granice sa bosnom i hercegovinom i otvoren je tijekom cijele godine.

Iz zagreba do plitvičkih jezera svakodnevno prometuje autobus a tijekom ljetne sezone je veći broj polazaka i odlazaka na ovoj relaciji. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Kako do autobusne stanice plitvička jezera. Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima.

Neovisno odakle stižete u np plitvička jezera bitno je znati jednako kao i koja je vremenska prognoza da vas tamo ne čeka kolodvor. U blizini nacionalnog parka plitvice nema autobusnog kolodvora ali.