web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Peroni

Autobusni Kolodvor Zagreb Vozni Red Polasci I Dolasci Zagreb

Autobusni kolodvori se grade u svim većim naseljenim mjestima i gradovima koji su prometno povezani sa ostalim mjestima i gradovima u kojima postoje redovne međugradske autobusne linije a da bi se olakšao prihvat putnika i autobusa.

Autobusni kolodvor zagreb peroni. Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima. Godine a sadašnji izgled poprimio je 1987. Zagrebački autobusni kolodvor najveći je i najmoderniji kolodvor u ovom dijelu europe koji svojim korisnicima omogućuje brz i siguran prijevoz kako do svih odredišta u republici hrvatskoj tako i do svih većih europskih. Godine kada je izgrađena nova kolodvorska zgrada s pripadajućim terminalima.

Godine kada je izgrađena nova kolodvorska zgrada s pripadajućim terminalima. Autobusni kolodvor prometni terminal s putničkom zgradom peronima i drugim prostorima i sadržajima namijenjenima ukrcaju i iskrcaju putnika te prijamu i otpremi autobusa linijskoga prometa. Autobusni kolodvor pruža sve usluge potrebne za što udobniji i sigurniji prihvat autobusa i putnika od prodaje putnih karata čuvanja prtljage informacija pa do privremenog smještaja i osvježenja. Prihvatite kolačiće a više pročitajte ovdje.

Autobusni kolodvor zagreb utemeljen je 1961. Rutu kojom se putuje možete pogledati na karti a na toj ruti se naplaćuje cestarina. Zagrebački autobusni kolodvor najveći je i najmoderniji kolodvor u ovom dijelu europe koji svojim korisnicima omogućuje brz i siguran prijevoz kako do svih odredišta u republici hrvatskoj tako i do svih većih. Godine a sadašnji izgled poprimio je 1987.

Svi veći autobusni kolodvori u svom sastavu imaju čekaonicu pult za informacije pult za prodaju karata u domaćem i međunarodnom prometu prostoriju namijenjenu. Autobusni kolodvor zagreb je utemeljen je 1961. Autobus dusseldorf zagreb cestovna udaljenost od dusseldorfa do zagreba iznosi 1115 km a na ovoj udaljenosti putovanje automobilom traje oko 11 sati i 30 minuta. U putničkoj zgradi nalaze se blagajne za prodaju voznih karata čekaonice i drugi prostori za boravak putnika i prijevoznog osoblja sanitarne prostorije garderoba restorani zalogajnice i kiosci.

Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora. Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je 1961. Autobusni kolodvor pruža sve usluge potrebne za što udobniji i sigurniji prihvat autobusa i putnika od prodaje putnih karata čuvanja.