web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Osijek

Javno Privatno Partnerstvo Osijek Dobio Novi Autobusni Kolodvor

Vrijeme polaska iz zagreba vrijeme dolaska u osijek cijena karte trajanje putovanja i prijevoznik.

Autobusni kolodvor zagreb osijek. S autobusnog kolodvora postoji i tramvajska veza prema centru grada. Od međunarodnih linija održavaju se redovni polasci u pravcu njemačke i. Autobusni kolodvor u osijeku je najmoderniji kolodvor u hrvatskoj. Svi autobusi iz zagreba za osijek polaze s autobusnog kolodvora zagreb i dolaze na autobusni kolodvor osijek prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 281 km a trajanje putovanja je oko 4 h ovisno o stanju u prometu.

The alternative airport when travelling to osijek is the zagreb airport which is 280 82 km away. The nearest airport to osijek croatia is the osijek airport which is 19 14 km away. Pula rijeka umag poreč rovinj zagreb karlovac đakovo požega slavonski brod zadar split šibenik trogir. Kašića u blizini starog autobusnog kolodvora te željezničkog kolodvora kolodvor je nov otvoren je u lipnju 2011.

Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Uz autobusne kolodvore u zagrebu i puli samo još osječki autobusni kolodvor spada u najvišu kategoriju kategoriju a. Autobus osijek zagreb vozni red i cijene za 2020. Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati.

Autobusni kolodvor ima 16 odlaznih i dolaznih perona i sve sadržaje koje bi jedan moderni kolodvor trebao imati. Preko 2 200 destinacija u ponudi. Kupnja karata do 1 sata prije polaska. Detalji putovanja na relaciji iz zagreba za osijek.

Autobusni kolodvor osijek je redovitim autobusnim linijama dobro povezan sa okolnim gradovima u slavoniji. Autobusna linija zagreb osijek red vožnje. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Kolodvor ima 16 perona linijskog i povremenog prijevoza.

Autobusne linije zagreb autobusna kolodvor zagreb autobusni kolodvor zagreb vozni bus kolodvor zagreb autobusnu kolodvor. Autobusni kolodvor u osijeku nalazi se u ulici b.