web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Osijek Vozni Red

Autobus Zagreb Osijek Vozni Red I Cijene Karata

Autobus zagreb pula vozni red i cijene za 2020.

Autobusni kolodvor zagreb osijek vozni red. Autobusni kolodvor u osijeku nalazi se u ulici b. U slučaju da želite nastaviti vaše putovanje na raspolaganju su vam sljedeće. Hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice. Osijek kolodvor se nalazi otprilike 1 38 km od centra grada što je samo 17 minuta pješice.

Kolodvor ima 16 perona linijskog i povremenog prijevoza. Autobusna linija osijek zagreb red vožnje. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. U blizini stanice osijek autobusni kolodvor možete pronaći.

Kupnja karata do 1 sata prije polaska. Kašića u blizini starog autobusnog kolodvora te željezničkog kolodvora kolodvor je nov otvoren je u lipnju 2011. Svi autobusi iz osijeka za zagreb polaze s autobusnog kolodvora osijek i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 281 km a trajanje putovanja je oko 4 h ovisno o stanju u prometu. Na stanici ak osijek možete pronaći.

Vi pitate mi odgovaramo. Wc kiosk kafić fast food i parking. 3 sata i 45 minuta najsporija linija. Detalji putovanja na relaciji iz osijeka za zagreb.

Ak vozni red kolodvori prijevoznici luke brodari zračne luke avio pr. Autobus osijek zagreb vozni red i cijene za 2020. Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Preko 2 200 destinacija u ponudi.

Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Vrijeme polaska iz osijeka vrijeme dolaska u zagreb cijena karte trajanje putovanja i prijevoznik. Bus osijek zagreb vozni red. Vozni red panturist osijek busa za sve autobuse provjerite dane kojima prometuju linije panturist busa filtrirajte prema dolaznim i odlaznim stanicama.

Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib.