web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Obavijesti

Autobusni Kolodvor Zagreb Najjeftinije Online Karte Za Autobus

Franjo tuđman polasci od 6 00 svakog danaautobusni kolodvor polasci od 4 30 svakog dana previous next autobusni kolodvor zagreb zračna luka zagreb kn 30 jednosmjerna karta kupi kartu zračna luka zagreb autobusni kolodvor zagreb kn 30 jednosmjerna karta kupi kartu zračna luka zagreb autobusni kolodvor kn.

Autobusni kolodvor zagreb obavijesti. Koristite gore navedeni pretraživač kako biste pronašli vozni red autobusa iz i prema vinkovcima. Autobusni kolodvor zagreb je zatvoren na 30 dana. Osim toga obustavljen je tramvajski i javni gradski prijevoz. Samoborček samobor.

Poštovani putnici temeljem uputa nadležnih tijela a vezano za suzbijanje posljedica pandemije bolesti covid 19 od 22. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Odaberite neku od najpopularnijih destinacija na autobusnom kolodvoru u đakovu kupite svoje autobusne karte online i dodatno uštedite. Autobusni kolodvor pula je redovitim autobusnim linijama povezan s velikim brojem gradova.

Autobusni kolodvor zagreb utemeljen je 1961. Godine kada je izgrađena nova kolodvorska zgrada s pripadajućim terminalima. Autobusni kolodvor pula vam nudi sljedeće usluge. Autobusni kolodvor đakovo udaljen je 800 metara od središta grada te 1 kilometar od željezničkog kolodvora.

Obustavljen je sav javni linijski prijevoz u domaćem i međunarodnom prijevozu putnika. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Autobusni kolodvor u vinkovcima smjestio se u sjevernom dijelu grada oko 1 5 km od središta grada. Iz vinkovaca voze autobusi prema svim većim gradovima u slavoniji kao i prema gradovima u obližnjim regijama.

Samoborček samobor. Kupovina karata garderobu hranu piće trgovinu bankomat taxi i parking. Zagrebpolasci s kolodvora i zračne luke svakih 30 minutazračna luka dr. Zagrebački autobusni kolodvor najveći je i najmoderniji kolodvor u ovom dijelu europe koji svojim korisnicima omogućuje brz i siguran prijevoz kako do svih odredišta u republici hrvatskoj tako i do svih većih europskih.

Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Na relaciji zagreb zračna luka autobusni kolodvor. U nastavku pronađite vozni red prometovanja autobusa za 25. Polasci sa zračne luke mogu imati odstupanja u polasku od 5 10 minuta ukoliko dođe do kašnjenja zrakoplova polasci autobusni kolodvor 25 12 2019.

Dnevni su polasci u pravcu zagreba rijeke karlovca te slavonskog broda đakova i osijeka. Preko 2 200 destinacija u ponudi. željeznička stanica u vinkovcima nalazi se pored autobusnog kolodvora.