web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Novi Vinodolski

Bus To Novi Vinodolski From 2 99 Flixbus The New Way To Travel

Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne.

Autobusni kolodvor zagreb novi vinodolski. Detalji putovanja na relaciji iz zagreba za novi vinodolski. Na autobusnom kolodvoru se nalazi čekaonica i ured za prodaju karata. Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima. Autobusni kolodvor novi vinodolski hrvatska.

Najprometnijim danima između zagreb hr i novi vinodolski hr ima više od 24 polazaka. Najbrža linija ima vrijeme vožnje u trajanju od 3 sati i 40 minuta. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Novi vinodolski kolodvor se nalazi otprilike 499 m od centra grada što je samo 6 minuta pješice.

Kafić caffe bar mokarabia i parking. Fast food benzinska postaja 79 m ina i hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice. Detalji putovanja na relaciji iz novog vinodolskog za zagreb. Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je.

U blizini stanice novi vinodolski autobusni kolodvor možete pronaći. Svi autobusi iz zagreba za novi vinodolski polaze s autobusnog kolodvora zagreb i dolaze na autobusni kolodvor novi vinodolski prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 197 km a trajanje putovanja je oko 3 sata i 30 minuta ovisno o stanju u prometu. Na stanici ak novi vinodolski možete pronaći. Kolodvor novi vinodolski autobusni kolodvor u novom vinodolskom je udaljen 500 metara od glavnog kolodvora.

Svi autobusi iz novog vinodloskog za zagreb polaze s autobusnog kolodvora novi vinodolski i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 197 km a trajanje putovanja je oko 3 sata i 30 minuta ovisno o stanju u prometu. U susjednoj zgradi naći ćete nekoliko restorana i kafića kao i putničku agenciju i kiosk. Autobus zagreb novi vinodolski. Vozni red vrijeme polaska iz zagreba vrijeme dolaska u novi vinodolski cijena karte trajanje putovanja i prijevoznik.