web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Labin

Autobusni Kolodvor Labin Hrvatska

Autobusni kolodvor labin je autobusnim linijama dobro povezan s ostalim istarskim gradovima s većim hrvatskim gradovima kao što su zagreb karlovac i rijeka.

Autobusni kolodvor zagreb labin. Detalji putovanja na relaciji iz zagreba za labin. Autobus labin zagreb vozni red i cijene za 2020. Broj polazaka po danu može varirati ovisno o datumu putovanja. Autobusni kolodvor ak labin provjerite vozne redove cijene karata kontaktne podatke i ostale informacije za ovaj kolodvor.

Svi autobusi iz zagreba za labin polaze s autobusnog kolodvora zagreb i dolaze na autobusni kolodvor labin prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 240 km a trajanje putovanja je oko 4 h ovisno o stanju u prometu. Najraniji polazak je u 11 30 a najkasnije vrijeme dolaska je u 19 15. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Bankomat wc i kiosk.

Ožujka bb 52220 labin telefon 060 333 888 pretražite vozne redove i cijene. Autobusni kolodvor ak labin. Kolodvor labin autobusna stanica u labinu se nalazi u sjevernom dijelu grada 500 metara od centra i 1 5 km od stare jezgre labina. Bus do daljnjeg svaki dan ne prometuje na uskrs božić nova godina.

Labin kolodvor se nalazi otprilike 0 62 km od centra grada što je samo 7 minuta pješice. Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata. U blizini stanice labin autobusni kolodvor možete pronaći. Kupovina karata garderobu piće bankomat.

Najprometnijim danima između zagreb hr i labin hr ima više od 10 polazaka. Autobusni kolodvor labin hrvatska. Na stanici ak labin možete pronaći. Autobusni kolodvor labin vam nudi sljedeće usluge.

Na autobusnom kolodvoru pronaći ćete ured za prodaju karata čekaonicu kiosk i kafić. Hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice.