web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Informacije

Autobusni Kolodvor Zagreb Galerija Fotografija Zagreb U Slici

Autobusni kolodvor u zagrebu ne odgovara za pohranjene dragocjenosti i novac a zlatne šipke dijamante i gotovinu također ne ostavljajte u prtljazi.

Autobusni kolodvor zagreb informacije. Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora. 6 ili 25 minuta hoda. View autobusni kolodvor zagreb in a larger map adresa autobusnog kolodvora. Garderoba vaša garderoba je sigurna kod nas.

Autobusni kolodvor u garešnici se nalazi u centru grada a s obzirom da je grad vrlo malen do svih se dijelova može doći pješice od autobusnog kolodvora koristite gore navedeni pretraživač kako biste pronašli vozni red autobusa prema i iz garešnice. Hranu piće bankomat taxi parking i kiosk. On naime prolazi kroz zagreb. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib.

Nema podataka za prikaz. 060 313 333 1 71 kn min. 060 338 833 cijena kn fiks mob. Zagrebački holding d o o podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 10000 zagreb tel.

Za pozive iz mobilne. Ok nemam prtljage što sad. Autobusni kolodvor slavonski brod vam nudi sljedeće usluge. Autobusni kolodvor karlovac hrvatska.

Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja. Autobusni kolodvor u slavonskom brodu smješten je u blizini centra grada i neposrednoj blizini željezničkog kolodvora. Niste to ni znali. Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je 1961.

Na ravno 10 minuta šetnje u smjeru juga je spomenik 16. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib. Kupovina karata pregledajte vozni red. Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata.

Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min. Kupovinu autobusnih karata garderobu hranu piće trgovinu bankomat taxi parking i kiosk. 385 1 6008 600 fax. Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata.

Stanje na cestama hak. Kako do nas planirajte rutu. 385 1 6112 789 tel. Autobusni kolodvor zagreb udaljen je od centra grada oko 2 5 km odnosno 15 minuta vožnje tramvajem br.