web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Informacije Telefon

Autobusni Kolodvor Zagreb Vozni Red Polasci I Dolasci Zagreb

Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata.

Autobusni kolodvor zagreb informacije telefon. Karlovac kolodvor se nalazi otprilike 0 83 km od centra grada što je samo 10 minuta pješice. 6 ili 25 minuta hoda. Niste to ni znali. 060 302 010 cijena kn fiks mob.

Za pozive iz mobilne mreže pdv je uključen u cijenu. Na ravno 10 minuta šetnje u smjeru juga je spomenik 16. 060 33 88 33 cijene poziva. Kupovinu autobusnih karata garderobu hranu piće trgovinu bankomat taxi parking i kiosk.

Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min. Autobusni kolodvor u zagrebu ne odgovara za pohranjene dragocjenosti i novac a zlatne šipke dijamante i gotovinu također ne ostavljajte u prtljazi. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib. Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata.

U blizini stanice karlovac autobusni kolodvor možete pronaći. Zagrebački holding d o o podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 10000 zagreb trgovački sud u zagrebu mbs 080042653 zagrebačka banka d d. Informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. On naime prolazi kroz zagreb.

Bankomat wc i kafić. Na stanici ak karlovac možete pronaći. Ok nemam prtljage što sad. Autobusni kolodvor zagreb vam nudi sljedeće usluge.

Autobusni kolodvor rijeka hrvatska. Slavonski brod vinkovci nova gradiška županja kao i drugim gradovima u hrvatskoj. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Autobusni kolodvor vukovar je redovitim autobusnim linijama dobro povezan sa okolnim gradovima u slavoniji.

Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora. Fast food 360 m mcdonald s shopping centar supermarket 0 54 km kaufland benzinska postaja 244 m ina i hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne.