web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Info Telefon

Autobusni Kolodvor Zagreb Akz About Facebook

Slavonski brod vinkovci nova gradiška županja kao i drugim gradovima u hrvatskoj.

Autobusni kolodvor zagreb info telefon. 03606015 mbs 080316394 trgovački sud u zagrebu temeljni kapital. Autobusni kolodvor u novalji udaljen je 1 5 km od središta grada i 2 5 km od popularne plaže zrće. Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata. 060 302 010 cijena kn fiks mob.

Aci marina umag udaljena je oko 2 km od autobusne stanice a glavno područje hotela u umagu udaljeno je 2 4 km od autobusnog kolodvora pogledajte mapu ispod sa više detalja o lokacijama. Croatia bus društvo s ograničenom odgovornošću za promet i turizam marina držića 4 10000 zagreb hrvatska oib 57123451910 mb. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne.

Autobusni kolodvor zagreb vam nudi sljedeće usluge. Autobusni kolodvor biograd na moru hrvatska. Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora. Kolodvor umag autobusna stanica u umagu se nalazi pored ulaza u grad 1 km od povijesne jezgre i centra grada.

Autobusni kolodvor zagreb udaljen je od centra grada oko 2 5 km odnosno 15 minuta vožnje tramvajem br. Autobusni kolodvor u novalji nalazi se pored ulaza u grad dolazeći iz smjera paga. U zgradi autobusnog kolodvora naći ćete ured za prodaju karata čekaonicu putničku agenciju i kiosk. Zagrebački holding d o o podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 10000 zagreb trgovački sud u zagrebu mbs 080042653 zagrebačka banka d d.

Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata. Autobusni kolodvor vukovar je redovitim autobusnim linijama dobro povezan sa okolnim gradovima u slavoniji. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib.