web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Gospić

Cheap Bus Route Zagreb Gospic From 8 99 Flixbus

Vozni red vrijeme polaska iz zagreba vrijeme.

Autobusni kolodvor zagreb gospić. Svi autobusi iz gospića za zagreb polaze s autobusni kolodvor gospić i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 204 km a trajanje putovanja je oko 3 h i 30 min ovisno o stanju u prometu. Autobusni kolodvor gospić je autobusnim linijama dobro povezan sa zagrebom karlovcem i rijekom otkud prometuju međunarodne linije prema švicarskoj njemačkoj italiji sloveniji i srbiji. željeznički kolodvor koji se nalazi jugoistočno od grada udaljen je otprilike 2 7 km. 14 10 gospić hr kolodvor 100 hrk kupi.

U blizini stanice gospić autobusni kolodvor možete pronaći. Nekoliko puta dnevno održavaju se polasci prema otočcu a tijekom ljetne sezone su omogućene veze prema gradovima na obali. Kolodvor gospić autobusni kolodvor u gospiću udaljen je 800 metara od centra grada. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne.

Ak zagreb ak split ak rijeka ak osijek ak zadar ak slavonski brod ak pula ak karlovac ak varaždin ak šibenik. Na stanici ak gospić možete pronaći. Hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice. Glavni željeznički kolodvor zagreb.

Autobusni kolodvor gospić hrvatska. Autobusni kolodvor gospić informacije o redu vožnje cjenik polasci i rezervacije. S autobusnog kolodvora u gospiću svaki dan voze busevi prema zagrebu zadru i dubrovniku. Gospić kolodvor se nalazi otprilike 0 8 km od centra grada što je samo 10 minuta pješice.

Detalji putovanja na relaciji iz gospića za zagreb.