web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Garderoba

Autobusni Kolodvor Zagreb Wikipedija

Autobusni kolodvor prometni terminal s putničkom zgradom peronima i drugim prostorima i sadržajima namijenjenima ukrcaju i iskrcaju putnika te prijamu i otpremi autobusa linijskoga prometa.

Autobusni kolodvor zagreb garderoba. Najveće gužve su na kolodvoru tijekom jutarnjih sati kada školska djeca idu u školu pa može doći do problema s ukrcajem prtljage u autobus. U putničkoj zgradi nalaze se blagajne za prodaju voznih karata čekaonice i drugi prostori za boravak putnika i prijevoznog osoblja sanitarne prostorije garderoba restorani zalogajnice i kiosci. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Godine kada je izgrađena nova kolodvorska zgrada s pripadajućim terminalima.

Autobusni kolodvor beograd srbija. Niste to ni znali. Na ravno 10 minuta šetnje u smjeru juga je spomenik 16. U sve navedene cijene uračunat je pdv.

Autobusni kolodvor ne jamči za oštećenja prtljage do koje nije došlo nestručnom manipulacijom radnika autobusnog kolodvora. Uvjeti pohranjivanja čuvanja i izdavanja pisama paketa prtljage i većih predmeta koje ostavljaju prijevoznici su isti kao kada te radnje autobusni kolodvor obavlja za putnike. Autobusni kolodvor zagreb je utemeljen je 1961. Autobusni kolodvor u dubrovniku smješten je u gružu u odnosu na stari grad i centar dubrovnika udaljen je 2 km.

Nedavno je izgrađen a nalazi se u blizini luke. Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je 1961. Autobusni kolodvor zagreb je glavni i najveći kolodvor u rh. Uz međunarodne linije postoje svakodnevne međugradske veze dubrovnika sa svim većim gradovima u hrvatskoj a redovnim autobusnim linijama odlično je povezan sa ostalim djelovima grada.

Ok nemam prtljage što sad. On naime prolazi kroz zagreb. Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Autobusni kolodvor sarajevo bosna i hercegovina.

Kupnja karata do 1 sata prije polaska. Godine a sadašnji izgled poprimio je 1987. Ima sasvim dobru signalizaciju na kolodvoru pa oni sa slabijom orjentacijom neće imati problema snaći se na kolodvoru. 381 11 2180 377.

Autobusni kolodvor u zagrebu ne odgovara za pohranjene dragocjenosti i novac a zlatne šipke dijamante i gotovinu također ne ostavljajte u prtljazi. 381 11 2622 526.