web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Dolazak Autobusa

Autobusni Kolodvor Zagreb O Nama

View autobusni kolodvor zagreb in a larger map adresa autobusnog kolodvora.

Autobusni kolodvor zagreb dolazak autobusa. Na ravno 10 minuta šetnje u smjeru juga je spomenik 16. Ok nemam prtljage što sad. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 zagreb oib. Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati.

385 1 6112 789 tel. Svi autobusi iz raba za zagreb polaze s autobusnog kolodvora rab i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 217 km a trajanje putovanja je između 5 i 6 ovisno o stanju u prometu. Za pozive iz mobilne. Zagrebački holding d o o podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 10000 zagreb tel.

Preko 2 200 destinacija u ponudi. 385 1 6008 600 fax. Autobusni kolodvor u zagrebu ne odgovara za pohranjene dragocjenosti i novac a zlatne šipke dijamante i gotovinu također ne ostavljajte u prtljazi. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne.

Detalji putovanja na relaciji iz raba za zagreb. Kupnja karata do 1 sata prije polaska. Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min. Niste to ni znali.

Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je 1961.