web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Cjenik

Autobusni Kolodvor Zagrebacki Holding

Autobusni kolodvor zagreb pogledajte kratak opis grada zagreba predstavlja najveći najprometniji i najmodernije opremljeni kolodvor u hrvatskoj povezujući glavni grad kako sa ostalim djelovima hrvatske tako i sa većinom ostalih europskih metropola lociran je uz aveniju marina držića u blizini središnjeg trga i velikih prometnica i sadrži nekoliko parkirališta osnovan je 1961.

Autobusni kolodvor zagreb cjenik. Autobusni kolodvor zagreb vam nudi sljedeće usluge. Autobusni kolodvor u zagrebu ne odgovara za pohranjene dragocjenosti i novac a zlatne šipke dijamante i gotovinu također ne ostavljajte u prtljazi. Na ravno 10 minuta šetnje u smjeru juga je spomenik 16. Godine kada je izgrađena nova kolodvorska zgrada s pripadajućim terminalima.

Atm toilet luggage storage kiosk coffee bar fast food exchange office city part trnje and waiting room. Ne možemo garantirati da su informacije prikazane na ovoj stranici 100 točne. Zagreb bus terminal is located about 3 35 km from the town centre which is only a 11 minute drive. Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata.

At zagreb bus station you can find. Autobusni kolodvor zagreb je utemeljen je 1961. Izbjegnite redove prilikom kupnje vaše karte. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja.

Kupovinu autobusnih karata garderobu hranu piće trgovinu bankomat taxi parking i kiosk. Godine a sadašnji izgled poprimio je 1987. Ok nemam prtljage što sad. Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora.

Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima. Zagrebački autobusni kolodvor najveći je i najmoderniji kolodvor u ovom dijelu europe koji svojim korisnicima omogućuje brz i siguran prijevoz kako do svih odredišta u republici hrvatskoj tako i do svih većih. 6 ili 25 minuta hoda. Vrlo jednostavna i brza kupnja.

Niste to ni znali. Hotels or hostels 157 m hotel 9 and mall or supermarket 209 m tommy. Near zagreb coach station you can find.