web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Cijene Karata

Novo Kartu Za Autobus Kupite Online Podignite Na Kolodvoru Vecernji Hr

Za pozive iz mobilne mreže pdv je uključen u cijenu.

Autobusni kolodvor zagreb cijene karata. Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića. 385 40 630 303. Na stanici ak karlovac možete pronaći. Preko 2 200 destinacija u ponudi.

Svi autobusi iz paga za zagreb polaze s autobusnog kolodvora pag i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 253 km a trajanje putovanja je oko 5 sati i 30 minuta ovisno o stanju u prometu. U blizini stanice karlovac autobusni kolodvor možete pronaći. Detalji putovanja na relaciji iz novog vinodolskog za zagreb. U slučaju da želite nastaviti vaše.

Na www akz hr pronađite najveću ponudu karata za autobus za sve prijevoznike 0 24 sati. Na stanici ak pula možete pronaći. Informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. Autobusni kolodvor u čakovcu nalazi se u ulici tome masaryka.

Cijelokupna grupacija prijevoznika flixbus a temeljem zahtjeva prijevoznika usluga telefonskih rezervacija kao i usmenih rezervacija voznih karata na blagajnama podružnice nije moguća. Informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. Za pozive iz fiksne linije 2 96 kn min. Pula kolodvor se nalazi otprilike 1 39 km od centra grada što je samo 17 minuta pješice.

Kupnja karata do 1 sata prije polaska. Bankomat wc prostor za odlaganje prtljage kiosk kafić i fast food. Karlovac kolodvor se nalazi otprilike 0 83 km od centra grada što je samo 10 minuta pješice. Podružnica autobusni kolodvor zagreb avenija marina držića 4 oib 85584865987.

Cijene karata izvadak iz cjenika iskazane su okvirne cijene za neke relacije. Svi autobusi iz novog vinodloskog za zagreb polaze s autobusnog kolodvora novi vinodolski i dolaze na autobusni kolodvor zagreb prosječna duljina putovanja na ovoj relaciji je 197 km a trajanje putovanja je oko 3 sata i 30 minuta ovisno o stanju u prometu. Cijene ljetovanja u hrvatskoj snažno pale. Relacije nisu sve ako trebate neku cijenu upište pitanje pod pitajte mi odgovaramo i ako uspijemo naći cijena će u vrlo kratkom roku biti objavljena.

Parking 300 m i hoteli i hosteli ovdje možete vidjeti dostupne smještajne jedinice. Ne propustite jedinstvenu priliku u 2020. Bankomat wc i kafić. Detalji putovanja na relaciji iz paga za zagreb.