web statistics

Autobusni Kolodvor Zagreb Broj

Datoteka Autobusni Kolodvor Zagreb Jpg Wikipedija

Autobusni kolodvor u zagrebu ne odgovara za pohranjene dragocjenosti i novac a zlatne šipke dijamante i gotovinu također ne ostavljajte u prtljazi.

Autobusni kolodvor zagreb broj. Autobusni kolodvor u slavonskom brodu smješten je u blizini centra grada i neposrednoj blizini željezničkog kolodvora. Ak vozni red kolodvori prijevoznici luke brodari zračne luke avio pr. View autobusni kolodvor zagreb in a larger map adresa autobusnog kolodvora. On naime prolazi kroz zagreb.

Za pozive iz mobilne. 385 1 6008 600 fax. 060 313 333 1 71 kn min. Autobusni kolodvor novalja hrvatska.

Donja dubrava zagreb. Ok nemam prtljage što sad. Na ravno 10 minuta šetnje u smjeru juga je spomenik 16. Linkovi na internet stranice.

Našom a iskaznicom ostvarujete 5 popusta na kupovinu autobusnih karata. Glavni autobusni kolodvor u zagrebu ak zagreb smješten je na aveniji marina držića blizu središta grada i glavnog željezničkog kolodvora. Autobusni kolodvor čakovec hrvatska. Za pozive iz fiksne linije 2 92 kn min.

Poštovani korisnici donesena je odluka o javnom prometu prema kojoj se vozačima ostalim zaposlenicima i putnicima u javnom prometu propisuje obveza korištenja medicinske maske ili maske za lice za vrijeme boravka u prijevoznim sredstvima. 385 1 6008 616 informacije o voznom redu i rezervacije autobusnih karata. 385 1 6112 789 tel. Autobusni kolodvor slavonski brod vam nudi sljedeće usluge.

Bus do daljnjeg pon uto sri čet pet autobusni promet varaždin u stečaju. 060 304 070 cijena kn fiks mob. Na autobusnom kolodvoru zagreb mogu se kupiti karte rezervirati mjesta u autobusu pohraniti prtljagu a postoji i mogućnost parkiranja. Niste to ni znali.

Autobusni kolodvor zagreb je autobusnim linijama dobro povezan sa svim dijelovima hrvatske od osijeka šibenika karlovca požege do splita vira vodica đakova zadra. Zagreb nije samo glavni grad već i najveći grad hrvatske koji svojim položajem i kulturom spada u gradove srednje europe i kao takav centar zbivanja mnogih kulturno zabavnih događaja tijekom cijele godine.