web statistics

Arhitektonski Fakultet Zagreb Upis

Arhitektonski Fakultet

Obaveštavaju se zainteresovani za studije arhitekture da je prijemni ispit 2019 za upis na prvu godinu studijskih programa osnovnih akademskih i integrisanih akademskih studija 2019 20 na univerzitetu u beogradu arhitektonskog fakulteta održan u sredu 26.

Arhitektonski fakultet zagreb upis. Upis na ovaj fakultet ovisi isključivo o tome kako ćete napisati navedena tri testa budući da oni nose 60 svih bodova. Upis na ovaj fakultet zapravo ovisi isključivo o tome kako ćeš napisati navedena tri testa s obzirom da oni nose 70 svih bodova. Važno je samo kako ćete riješiti prijemni ispit i državnu maturu. Popis prijavljenih pristupnika za dodatnu provjeru znanja vještina i sposobnosti za upis na preddiplomski studij arhitekture i urbanizma u ak god.

Obavještavamo sve kandidate za upis studija dizajna da će se završni dio razredbenog ispita intervju u potpunosti odvijati beskontaktno tj. Prijava na doktorski studij sa svim prilozima uključujući i one poslane elektronskom poštom u predprijavi podnose se u jednoj pošiljci do 4. To znači da je za upis na arhitektonski fakultet najvažnije kako ćeš riješiti prijemni ispit a zatim i državnu maturu. Godine u 10 sati na arhitektonskom fakultetu.

U tablici su za svaki fakultet navedene razine obaveznih predmeta izborni predmeti te način bodovanja. Godine fakultet se svakodnevno razvijao i podizao kvalitet nastave. Ožujka 2013 osobno ili poštom na adresu. To znači da je gotovo nevažno kakav ste bili učenik.

Arhitektonski fakultet u beogradu. With a tradition going back more than 160 years we strive to offer the best architectural education available. Od svog osnivanja 1960. Prijemni ispit smerovi školarina upis broj mesta bodovi testovi za prijemni.

University of belgrade faculty of architecture is one of the oldest and most respected school of architecture in south east europe. Arhitektonski fakultet kačićeva 26 hr 10000 zagreb s naznakom prijava na doktorski studij. Prije donošenja odluke o razinama obveznih predmeta i izbornim predmetima koje ćete prijaviti za maturu obvezno na www postani student hr provjerite uvjete za upis na željeni smjer određenog fakulteta. Upute za predaju mapa bit će objavljene u idućoj fazi.