web statistics

Arhitektonski Fakultet Zagreb Dani Otvorenih Vrata

Dan Otvorenih Vrata Upoznajte Se S Medicinskim Fakultetom U Zagrebu

Cilj nam je budućim studentima pružiti što bolji uvid u našu struku kao i prezentirati edukativni proces kojim će se pomoći mladim kreativcima da postanu profesionalci u pozitivnom mijenjanju naše okoline putem industrijskog dizajna i dizajna vizualnih komunikacija.

Arhitektonski fakultet zagreb dani otvorenih vrata. Venecijanskom bijenalu arhitekture fundamentals. Stručne i zanimljive vijesti iz područja graditeljstva i arhitekure. Svi zainteresirani mogu u srijedu 10. Bilo je moguće razgovarati s predstavnicima ytong tvrtke investitorom arhitektima i izvođačima radova te saznati više o pogodnostima ytong gradnje gotovim projektima kao i brzini i načinu gradnje.

13 00 15 00 dani otvorenih vrata i oie na fakultetu strojarstva i brodogradnje fakultet strojarstva i brodogradnje sveučilišta u zagrebu otvara vrata svojih laboratorija za obnovljive izvore energije oie za stručne posjete predstavnika obrtnika i gospodarstvenika predstavnika jedinice lokalne samouprave grupa učenika studenata znanstvene zajednice stručnih udruga i građana. U nastavku pročitajte program svakoga dana otvorenih vrata. Dani otvorenih vrata namijenjeni su srednjoškolcima i potencijalnim studentima ekonomije ali i svima zainteresiranima koji se žele upoznati s radom i aktivnostima ekonomskog fakulteta. Dan otvorenih vrata kset a održat će se 12.

Veljače od 09 00 do 16 00 sati doći u prostorije komore na adresi ulica grada vukovara 271 ii te se upoznati s radom tajništva komore odnosno saznati važne informacije vezano za izmjene zakona koji reguliraju rad. Izložba i obilazak paviljona fitting abstraction u msu zagreb instalacije kojom se hrvatska predstavila na 14. Kao i na prošlim danima cilj je budućim studentima pružiti što bolji uvid u dizajnersku struku te prezentirati edukativni proces kao pomoć mladim kreativcima da postanu profesionalci u pozitivnom mijenjanju naše okoline putem industrijskog dizajna i dizajna vizualnih komunikacija. Dani otvorenih vrata hrvatske komore arhitekata saznajte važne informacije vezane uz izmjene zakona koji reguliraju rad članova komore.

Ytong dane otvorenih vrata kod obitelji makoter u subotu 24 3. Listopada i otvoren je za studente svih fakulteta a ova će ih udruga uputiti u rad svojih sekcija te će im prirediti ugodno druženje uz kavu. Dani otvorenih vrata studija dizajna 19 11 2018.