web statistics

Analiza Skulpture Likovni

Skulptura

Prevladava srebrnosiva boja aluminija.

Analiza skulpture likovni. Rekonstrukcija prostora na pierovoj slici bičevanje krista kristina rismondo. Arhitektura renesanse kristina rismondo. 2 razred povijest skripta. Primjeri i analize 2.

Analiza skulptura je puna plastika. Oplošje skulpture čine zaobljene napete plohe koje kontinuirano prelaze jedna u drugu. Točka crta boja ploha površina prostor masa je prostorni oblik sa sve tri dimenzije. Rikazuje hrvatsku spisatelji u mariju juri zagorku.

Statua je tijelo koje slobodno stoji u prostoru trodimenzionalno je mora se obilaziti sa svih strana da bi se doživjelo statui se mijenja oblik ovisno o našem kretanju. Zakon kadra horror. Oplošje skulpture čine zaobljene napete plohe koje kontinuirano prelaze jedna u drugu. Skulptura je vizualan i taktilni o ivljaj i statua je to vi imo po tome to je to samostalan volumen samostalno o likovan i postavljen u prostoru nije vezan za po logu osim naravno postolja.

Odnos svjetla i sjene takav je da sjena prati zatvorenost i zaobljenost svakog pojedinog oblika s blagim i mekim prijelazima iz svjetla u sjenu. Skulptura je načinjena od metala. Analiza skulpture likovni uploaded by. Puna plastikaa statuab mobil reljefa visokib niskic uleknuti 3.

Analiza likovnog djela kristina rismondo. Odnos svjetla i sjene takav je da sjena prati zatvorenost i zaobljenost svakog pojedinog oblika s blagim i mekim. Masu također određujemo kao obujam ili zapremninu nekog tijela u prostoru. Sastavljena je od dviju velikih masa koje su spojene u cjelovitu kompoziciju.

Analiza skulpture analiziram skulpturu marije juri zagorke hrvatskog kipara stjepana graana nastale 1991.