web statistics

župa Sveti Ivan Nepomuk Glina

Crkva Svetog Ivana Nepomuka U Glini Pixsell

Ukupno 9 283 stan.

župa sveti ivan nepomuk glina. U češkom trgovištu pomuku kasnije nepomuku u plzeňskom kraju kao jan velflín welflin wölflin sin mjesnog suca. Zaređen je za svećenika i postavljen za župnika u pragu. U češkom trgovištu pomuku kasnije nepomuku u plzeňskom kraju kao jan velflín welflin wölflin sin mjesnog suca. Rodio se oko 1345.

Rodio se oko 1345. Rodio se oko 1345. Današnji sveti zaštitnik je ivan nepomuk jan nepomucký češki mučenik. 6 468 69 68 srbi.

U češkom trgovištu pomuku kasnije nepomuku u plzeňskom kraju kao jan velflín. U češkom trgovištu pomuku kasnije nepomuku u plzeňskom kraju kao jan velflín welflin wölflin sin mjesnog suca. Postao je klerik praške nadbiskupije i javni bilježnik a 1380. 112 mnm stanovništvo 2011.

543 km2 nadmorska visina. Rodio se oko 1345. Rodio se oko 1345. Postao je klerik praške nadbiskupije i javni bilježnik a 1380.

Demografski podaci demografski podaci gline država. Današnji sveti zaštitnik je ivan nepomuk jan nepomucký češki mučenik. 2 549 27 46 ostali. U češkom trgovištu pomuku kasnije nepomuku u plzeňskom kraju kao jan velflín welflin wölflin sin mjesnog suca.

U češkom trgovištu pomuku kasnije nepomuku u plzeňskom kraju kao jan velflín welflin wölflin sin mjesnog suca. Sisačko moslavačka županija ukupna površina. Današnji sveti zaštitnik je ivan nepomuk jan nepomucký češki mučenik. Rodio se oko 1345.

U češkom trgovištu pomuku kasnije nepomuku u plzeňskom kraju kao jan velflín welflin wölfl. Zaređen je za svećenika i postavljen za. Današnji sveti zaštitnik je ivan nepomuk jan nepomucký češki mučenik. Današnji sveti zaštitnik je ivan nepomuk jan nepomucký češki mučenik.

U češkom trgovištu pomuku kasnije nepomuku u plzeňskom kraju kao jan velflín welflin wölflin sin mjesnog suca. župa ivan nepomuk glina croatia. Današnji sveti zaštitnik je ivan nepomuk jan nepomucký češki mučenik.