web statistics

župa Sv Ivan Nepomuk Vrbovsko

Reportaza Iz Vrbovskoga U Goranskoj Se Katedrali Pruza Evanđeoska

Ivan nepomuk slika 3 most na rijeci dobri slikano na dan otvorenja 27 07 1961.

župa sv ivan nepomuk vrbovsko. Današnji sveti zaštitnik je ivan nepomuk jan nepomucký češki mučenik. U češkom trgovištu pomuku kasnije nepomuku u plzeňskom kraju kao jan velflín welflin wölflin sin mjesnog suca. Susret župnih zborova delničkoga dekanata. Vrbovsko župa sv.

Svibnja na blagdan svog nebeskog zaštitnika. Ivana nepomuka u vrbovskom dobila je novog župnika. U češkom trgovištu pomuku kasnije nepomuku u plzeňskom kraju kao jan velflín welflin wölflin sin mjesnog suca. Rodio se oko 1345.

Na kraju pastoralne godine početkom srpnja riječki nadbiskup mons. Ivana nepomuka mučenika u vrbovskom u gorskom kotaru koja postoji od 1790. Ivan devčić dekretirao je promjene pojedinih službi u riječkoj nadbiskupiji među kojima je i župa vrbovsko koju je preuzeo i njenim upraviteljem postao vlč. Svečana koncelebrirana misa je u 18 sati sa svih 13 goranskih župnika predslavi je župnik mate vuković.

Osnovnim podacima za više od 650 000 pravnih subjekata u republici hrvatskoj. čim na autocesti u retrovizoru vozač pozdravi čvor bosiljevo te prođe dva tunela veliki gložac i rožman brdo termometar u danima veljače pokazuje negativne temperaturne vrijednosti a ni vremenski uvjeti za vozače nisu baš idealni. Mi prikupljaju podatke o više od 262 964 s ključnim riječima. Rodio se oko 1345.

Na samom rubu gorskoga kotara uz njegov istočni dio na čak 280 km 2 površine smjestilo se vrbovsko drugi po veličini grad u zelenom srcu hrvatske. Godine istog dana puštena je u promet novo uređena cesta kroz dobru slika 4 i 5 slika 5 uvećanje crkve. župa ivan nepomuk glina croatia. Ivana nepomuka vrbovsko pjevajte gospodinu pjesmu novu 1.

Godine župnu svetkovinu slavi 16.