web statistics

župa Palmotićeva Zagreb

Turisticka Zajednica Grada Zagreba

župa i istoimena župna crkva sv.

župa palmotićeva zagreb. 07 00 u kapelici sv. Vjerujem da ste čuli radosnu vijest da od nedjelje 2. Srpnja prelazimo na ljetni raspored. Josipa u 18 00 prije svete mise moli se krunica.

Pod svim nedjeljnim misama. Iz nedostatka informacija o lokacijama pojedinih župa kako na području zagreba tako i u cijeloj hrvatskoj te zbog sve veće upotrebe interneta kao i pristupu istom s mobilnih uređaja želimo pružiti informacije upravo tim ljudima i to tako da u svakom trenutku i na bilo kojoj lokaciji mogu dobiti željenu informaciju o adresi župe i vremenu služenja svetih misa. 099 4894 878 tiskovni zg nadbiskupija hr. župa i samostan majke božje lurdske.

7 9 30 11 19 i 20 30 prvi petak u. 6020 11 govori o ovome. Andrijaševci babina greda bakar bale barban barilović baška baška voda bebrina bedekovčina bedenica bednja belica beli manastir belišće benkovac berek beretinec bibinje bilje biograd na moru biskupija bistra bizovac bjelovar bogdanovci bol borovo bosiljevo bošnjaci božava brckovljani brdovec brela brestovac breznica breznički hum. Dragi župljani radujemo se ponovnoj mogućnosti slavljenja svetih misa u zajedništvu s narodom međutim budući da još uvijek traje pandemija i opasnost širenja zaraze i bolesti covid 19 prema uputama našega nadbiskupa i prema preporukama hzjz naša će se misna slavlja i slavlja sakramenata izuzev prve pričesti i krizme koja se odgađaju do daljnjega odvijati na poseban način od.

Svete mise će se služiti. Josipa 18 30 u crkvi izuzev srijedom kada je u kapelilci sv. Misa mladih kasnovečernja misa za mlade. 7 8 9 12 i 19 nedjelja.

Vrbanićeva 35 10 000 zagreb. Petra u obliku monumentalnog križa stare gotovo klasične arhitekture nalazi se po sredini jedne od najstarijih ulica grada zagreba vlaškoj ulici 93 koja se spušta sa samog biskupskog i nadbiskupskog sjedišta kaptola u istočni dio čuvenog zagrebačkog donjeg grada. Za vjenčanje kontaktirajte nas barem dva mjeseca a za krštenje mjesec. Svakog petka u 20 30 sati u bazilici srca isusovog palmotićeva 31.

08 00 rana misa 09 30 dječja misa 11 00 župna misa 18 30 večernja misa. Misa mladih zagreb croatia. Možemo ponovno redovito slaviti sv. Svijet hrvatska zagreb split rijeka.